PC računari

Canon novi laserski štampač i-SENSYS LBP7780Cx

Sjajni A4 laserski štampač kompanije Canon i-SENSYS LBP7780Cx omogućava štampanje brzinom od 32 stranice u minuti u boji i crno belo.

MEAP tehnologija nove generacije pretvara ga u svestrani dodatak kompanijskim radnim grupama sa velikim obimom posla u kojima se mnogo štampa. Ugrađena je tehnologija MEAP, naša platforma za razvoj aplikacija zasnovana na jeziku Java, pa je LBP7780Cx moguće integrisati u rešenja – na primer u uniFLOW, čime se pojednostavljuje upravljanje otiscima i smanjuju troškovi.

Uštedite vreme zahvaljujući ovom veoma brzom laserskom štampaču koji omogućava štampanje brzinom od 32 stranice u minuti (A4) u boji i crno belo, uz vreme do prvog otiska od 10,4 sekundi. Idealan je za korišćenje u kompanijskim radnim grupama sa velikim obimom posla, a brz povratak iz režima mirovanja znači da nema dugog čekanja na dokumente. Lepo će se uklopiti u svakoj kancelariji zahvaljujući minimalističkom dizajnu. Postignite savršenu završnu obradu zahvaljujući poboljšanoj rezoluciji štampe 9600 x 600 tpi i tehnologiji Automatic Image Refinement (AIR). Ona automatski čini tekst i grafiku glatkijim.

Zaštitite informacije pomoću istih naprednih funkcija koje su dostupne na našim imageRUNNER ADVANCE višefunkcionalnim štampačima. U njih spada podrška za IPSec i LAN IEEE 802.1x. Opciono štampanje u bezbedno poštansko sanduče sprečava da poverljivi materijal dospe u pogrešne ruke.

LCD ekran sa 5 redova čini ovaj štampač jednostavnim za korišćenje. Standardno je opremljen kasetom kapaciteta 500 listova i ležištem kapaciteta 100 listova. Dodatna kaseta kapaciteta 500 listova daje ukupan kapacitet skladištenja papira od 1.100 listova, što ispunjava potrebe čak i najzahtevnijih radnih opterećenja. Višenamenski kartridž kompanije Canon koji sadrži toner i sve osnovne delove moguće je zameniti za nekoliko sekundi. Kartridž sa crnim mastilom koji pruža veći učinak dodatno smanjuje vreme neoperativnosti usled zamene tonera.

Zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti povezivanja na gigabitnu mrežu i jednostavnoj mrežnoj integraciji, lako možete da delite resurse štampača i da izađete na kraj sa zahtevnim radnim opterećenjima. LBP7780Cx takođe ima podršku za industrijski standard PCL5e/6 i Adobe® PostScript štampanje.

Leave a Reply