PC računari

Canon PC-D440 kompaktni i svestrani stoni digitalni fotokopirni uređaj

Canon je predstavio novi svestrani i kompaktni stoni digitalni fotokopirni uređaj sa podrškom za obostranu štampu, idealan za privatne korisnike i male kancelarije. PC-D440, zamena za uređaje Canon PC-D320 i PC-D340, korisnicima će omogućiti dodatnu uštedu energije, vremena i troškova.

PC-D440 idealan je za male kancelarije koji često kopiraju te ponekad štampaju i skeniraju dokumente, a nudi sve najvažnije funkcije potrebne za efikasno kopiranje i štampanje, uključujući brz povratak iz stanja mirovanja i višenamenski uložak koji obezbeđuje ekonomično korišćenje. Zahvaljujući bržem kopiranju i štampi, kompaktnijem dizajnu i jednostavnom interfejsu, PC-D440 idealan je izbor za korisnike koji žele da zamene ili nadograde svoj postojeći stoni fotokopirni uređaj.

Poboljšana produktivnost uz brže kopiranje i štampanje

PC-D440 kompatibilan je sa standardom Energy Star te koristi svega 3 W energije u stanju mirovanja. Nudi osetno brže kopiranje i štampanje – do 22 kopije/stranice u minuti – čime kancelarijskim radnicima omogućuje brzo i efikasno kopiranje većeg broja stranica. Štampač koristi neke od ključnih Canonovih tehnologija zahvaljujući kojima nudi brzu štakpu prve stranice iz stanja mirovanja, te brzu izradu prve kopije (svega devet sekundi), što ga čini jednim od najefikasnijih uređaja dostupnih na tržištu.

Jedna od glavnih prednosti uređaja PC-D440 je mogućnost kopiranja dokumenata od više stranica brzinom od dvadeset kopija u minuti uz korišćenje automatskog ulagača dokumenata, što je gotovo jednako brzo kao višestruko kopiranje jednog dokumenta sa kopirnog stakla.

U PC-D440 kao standardna je oprema ugrađena mogućnost obostrane štampe, što korisnicima omogućuje automatsku štampu obostrano otisnutih dokumenata. Osim što značajno smanjuje vreme i trud potrebne za ručno obostrano kopiranje, time se poboljšava i postupak štampanja knjižica, te korisnicima omogućuje izrada profesionalnijih dokumenata.

Jednostavnije korišćenje

Da bi svi korisnici maksimalno iskoristili mogućnosti kopiranja, PC-D440 nudi jednostavan korisnički interfejs putem kog se korisnim funkcijama digitalnog kopiranja, kao što su smanjivanje, povećavanje, kopiranje dve stranice na jednu i elektronsko razvrstavanje radi uveza, pristupa jednim tasterom. Postoji i taster za otkazivanje zadataka kojim se svim korisnicima osigurava potpuna funkcionalnost, te maksimalno pojednostavnjuje upravljanje uređajem.

Uređaj nudi i funkciju kopiranja ličnih karata, funkciju kojom se štedi vreme i papir, a najčešće se koristi u turizmu, te državnim ustanovama. Ta funkcija omogućuje kopiranje obe strana lične karte ili drugog dokumenta manjeg formata na jednu stranu lista papira.

Osnovne karakteristike:

  • lasersko kopiranje i štampa brzinom od 22 kopija/stranica u minuti
  • kompaktan dizajn za uštedu prostora
  • automatsko dvostrano štampanje
  • štampa prve kopije za 9 sekundi ili manje
  • mehanizam za automatsko povlačenje dokumenata kapaciteta do 35 listova
  • nema čekanja uz tehnologije za brzu štampu prve stranice
  • kopiranje ID kartica, kopiranje dve stranice na jednu, zumiranje od 50% do 200% i elektronsko razvrstavanje
  • mala potrošnja energije, samo 3W u stanju mirovanja
  • višenamenski kertridž za trajno visokokvalitetno i ekonomično štampanje

Leave a Reply