PC računari

Canon personalnim skenerom DR-2020U nudi raznovrsnost i jednostavnost

Canon skener imageFORMULA DR-2020U ima tri režima skeniranja koji pružaju fleksibilnost pri skeniranju velikih dokumenata, knjiga, delikatnih dokumenata i vizit karti

Kompanija Canon je najavila lansiranje univerzalnog personalnog skenera Canon imageFORMULA DR-2020U koji ima tri režima skeniranja.

Skener DR-2020U je kompaktan, namenjen malim preduzećima, kućnim kancelarijama i kancelarijama uopšte, a atraktivnosti doprinosi i elegantan dizajn u crnoj boji. Individualni korisnici koji imaju raznovrsne potrebe za skeniranjem – kao što su recepcionari i lični asistenti – otkriće da je DR-2020U jednostavan za upotrebu i da im omogućava veću efikasnost zahvaljujući izuzetnim brzinama i raznovrsnim režimima skeniranja.

Korisnici mogu brzo da skeniraju veće grupe dokumenata koristeći automatsko povlačenje papira do 50 komada ili da ručno kopiraju delikatne dokumente ili knjige koristeći ravan skener. Uz to moguće je brzo skenirati poslovne kontakt informacije, postavljanjem do 15 vizit karti odjednom u za to namenjenu fioku. „BizCard“, softver koji stiže u paketu, može da konvertuje važne kontakt informacije u korisnu pretraživu digitalnu bazu podataka, kao što je fascikla sa mejl kontaktima, za brže nalaženje i bolje upravljanje.

Šon Sjumacu, direktor evropskog sektora za rešenja za skeniranje u kompaniji Canon Europe, komentariše ovaj model: „Zbog univerzalnih mogućnosti skeniranja, model DR-2020U je savršen za lične asistente i kancelarijske radnike koji imaju potrebu za svakodnevnim efikasnim skeniranjem velikog obima dokumenata. Elegantan crni dizajn uparen sa kompaktnom veličinom čine ga posebno pogodnim za recepcije, gde je velika verovatnoća da će biti izložen pogledima.

„Očekuje se da će evropsko tržište dokument skenera velike brzine imati dvocifreni rast u narednih nekoliko godina, kako organizacije budu uviđale poslovne koristi efikasnog upravljanja dokumentima. U očekivanju ovog rasta, kompanija Canon je predstavila skener DR-2020U posebno namenjen za mala preduzeća, kućne kancelarije i kancelarije uopšte kojima su potrebni skeneri koji pružaju jednostavno i raznovrsno skeniranje kako bi obuhvatili širok spektar dokumenata.“

Model DR-2020U skenira brzinom od 20 kolor stranica u minuti (40 slika u minuti u dupleks režimu) i to bez kompromitovanja kvaliteta slike. Grupe dokumenta je moguće brzo i pouzdano i skenirati i deliti što doprinosti dostupnosti informacija i povećava produktivnost u kancelarijama i sektorima.

Korisnici koji nemaju iskustva u skeniranju uveriće se da je skener DR-2020U jednostavan za upotrebu i brz. Model DR-2020U ima intuitivan panel za upravljanje, koji na primer ima i ilustrovane tastere za česte zadatke skeniranja, kao što je skeniranje i slanje na mejl, skeniranje i slanje na određene lokacije, ili skeniranje i slanje na štampač. Kada se koristi sa najnovijim Canon softverom „CaptureOnTouch“ ovaj skener omogućava da se kompleksni zadaci skeniranja sada izvršavaju samo jednim dodirom, što pojednostavlja proces skeniranja, smanjuje broj grešaka i štedi vreme.

Preduzeća koja imaju potrebu da šalju fajlove direktno na „SharePoint“ ili neku drugu aplikaciju mogu to da učine sa Canon skenerima čiji najnoviji paket softvera obuhvata „PaperPort“. Model DR-2020U u softverskom paketu sadrži i „CapturePerfect 3.0“, „Presto! BizCard“, „Nuance OmniPage“ i „Adobe Acrobat“ standardno izdanje.

Očekuje se da će skener DR-2020U biti dostupan širom Evrope u poslednjem kvartalu 2009. godine.

Leave a Reply