PC računari

Canon PIXMA iP100 za štampanje fotki vrhunskog kvaliteta

Štampajte dokumente i fotografije vrhunskog kvaliteta ma gde se nalazili pomoću štampača PIXMA iP100. Pomoću unapređene mogućnosti povezivanja on pruža najvišu praktičnost i brzinu koju može da ponudi prenosni uređaj. Ultraprenosni štampač PIXMA iP100 koristi tehnologiju FINE glave za štampu kompanije Canon da bi pružio neverovatan kvalitet štampanja fotografija i dokumenata gde god da ste. Mikromlaznice izbacuju sićušne kapljice mastila od 1 pl da bi omogućile rezoluciju od 9600 x 2400 tpi i dale štampu vodećeg kvaliteta u klasi.

Unapređeni sistem sa 5 mastila povećava kvalitet štampanja i fotografija i dokumenata. Mastilo „Photo Black“ obezbeđuje bogat kontrast boja i duboku crnu na fotografijama, a mastilo „Pigment Black“ odvojeno se koristi za oštar tekst poslovnih dokumenata.

PIXMA iP100 štampa vrhunske fotografije veličine 10 x 15 cm za samo 50 sekundi. Dokumenti mogu da se štampaju brzinom do 20 stranica u minuti crno-belo i 14 stranica u minuti u boji.

Sistem ChromaLife100 kompanije Canon štampa divne fotografije sa unapređenom trajnošću do 100 godina*. Korišćenjem FINE kertridža, originalnih Canon mastila i originalnog Canon foto-papira, sistem pruža dugotrajne, divne fotografije.

PIXMA iP100 standardno pruža IrDA infracrvenu vezu, kao i opcioni Bluetooth® adapter za praktično štampanje bez kablova. Mogućnost bežičnog štampanja sa kompatibilnih telefona sa kamerom, računara i PDA uređaja dodaje raznoj nameni štampača.

Opcionim dodacima, kao što su baterija i dodatak (LK-62), Bluetooth adapter (BU-30) i opcioni punjač za automobil (PU-200U), možete pretvoriti model PIXMA iP100 u idealan štampač za putovanja. Pošto ima samo 2,0 kg štampač je izuzetno lak i izvanredno kompaktan – idealno za situacije kada morate da štampate u pokretu.

Karakteristike

  • Prenosni štampač za dokumente i fotografije
  • 9600 x 2400 tpi FINE glava za štampanje
  • Sistem sa 5 mastila
  • Štampanje fotografije za 50 sekundi
  • ChromaLife100
  • Štampanje dokumenata 20 stranica u minuti crno-belo, 14 stranica u minuti u boji
  • Moderna srebrna završna obrada
  • Štampanje putem IrDA infracrvene veze i opcionog Bluetooth adaptera

Leave a Reply