PC računari

Canon PIXMA iP4950 ink-džet štampač

PIXMA iP4950 je štampač visokih performansi koji pruža kvalitet kao iz fotolaboratorije i zapanjujući dizajn, uz ugrađene funkcije automatskog obostranog štampanja i direktnog štampanja na diskovima. Idealan za entuzijaste koji traže visoke performanse, ovaj foto-štampač koristi tehnologiju FINE glave za štampu kompanije Canon koja je vodeća u klasi. Kapljice mastila minimalne veličine 1 pl i rezolucija štampe do 9.600 tpi daju neverovatno detaljne fotografije u boji sa glatkim prelazima između boja i slike bez zrnastosti. Zapanjujuća fotografija kvaliteta kao iz fotolaboratorije formata 10×15 cm bez margina štampa se za približno 20 sekundi, uz impresivne ISO ESAT brzine od 12,5 slika u minuti za crno-bele dokumente i 9,3 slika u minuti za dokumente u boji.

Maksimalno optimizujte korišćenje mastila
Zahvaljujući tome što poseduje 5 kartridža sa odvojenim bojama, možete da zamenite samo onaj u kojem se mastilo potrošilo – na taj način se smanjuje nepotrebno trošenje i optimizuje se korišćenje mastila.

Moderan dizajn
Uz elegantnu, potpuno crnu završnu obradu i male dimenzije, ovaj kompaktni štampač zauzima minimalnu količinu prostora i izgleda odlično u svakom domu ili kancelariji.

Napredno upravljanje medijima
Doživite višefunkcionalnost uz automatsko obostrano štampanje koje vam omogućava da iskoristite obe strane papira i dvosmerno uvlačenje papira za istovremeno ubacivanje foto-papira i običnog papira. Štampajte direktno na kompatibilne CD-ove, DVD-ove i Blu-ray® diskove zahvaljujući funkciji direktnog štampanja na diskovima.

Ekološki prihvatljive funkcije
Funkcija ECO Information omogućava vam da saznate više o smanjenju emisije CO2 i uštedi papira koja se postiže dvostranim štampanjem, kao i da vidite na koji način doprinosite zaštiti životne sredine. Uštedite energiju korišćenjem funkcije automatskog isključivanja – podesite štampač tako da se isključi nakon određenog perioda neaktivnosti.

Pretvorite trenutke iz video zapisa u prelepe otiske uz jedinstvenu funkciju Full HD Movie Print kompanije Canon. U nove funkcije spadaju Merge Frames i Layout Print za kreiranje upečatljivijih slika. Učinite fotografije još zanimljivijim tako što ćete primeniti zabavne efekte filtera pomoću programa Easy-PhotoPrint EX. Easy-WebPrint EX možete da koristite za kombinovanje nekoliko isečaka sa različitih veb stranica kako biste štampali samo ono što vas zanima sa Interneta. Izrazite kreativnost uz CREATIVE PARK PREMIUM, uslugu na mreži koja omogućava preuzimanje fotografija, ilustracija, rukotvorina od papira i mnogih drugih sadržaja međunarodno priznatih fotografa i umetnika.

Leave a Reply