PC računari

Canon PIXMA iX6550 kvalitetni A3 štampač

Ovaj izuzetno kompaktni i moderni štampač pruža odličan kvalitet štampanja fotografija i dokumenata do formata A3+. Pun kreativnih mogućnosti, on je idealan za kuću i malu kancelariju. Ovaj A3+ inkdžet štampač pruža izuzetan kvalitet štampanja fotografija i dokumenata. Njegov izuzetno kompaktni i moderni dizajn čini ga savršenim rešenjem za kuću i malu kancelariju – posebno ako je prostor važan.

Odštampajte profesionalna dokumenta, postere, unakrsne tabele, arhitektonske planove ili marketinške materijale u živim bojama i sa izuzetnom količinom detalja na običnom papiru do veličine A3. Oživite svoje slike kvalitetom štampanja fotografija kao iz fotolaboratorije do veličine A3+ zahvaljujući tehnologiji FINE inkdžet kompanije Canon koja koristi kapljice mastila veličine 1 pl i rezoluciju do 9.600 tpi.

PIXMA iX6550 koristi 5 odvojena kartridža sa mastilima. Kada se jedna boja isprazni, potrebno je zameniti samo jedan kartridž, što smanjuje otpad i omogućava održavanje malih troškova. Efikasna brzina štampanja je impresivnih 11,3 slika u minuti za crno-bele dokumente i 8,8 slika u minuti za dokumente u boji. Moguće je odštampati fotografije bez margina veličine 10×15 cm za približno 36 sekundi*.

Sačuvajte uspomene tako što ćete trenutke iz video zapisa sa Canon digitalnog fotoaparata pretvoriti u prelepe otiske pomoću softvera Full HD Movie Print kompanije Canon. Samo reprodukujte video zapis na računaru i snimite kadar ili kadrove za štampanje. Štampanje fotografija nikada nije bilo jednostavnije zahvaljujući softveru Easy-PhotoPrint EX koji pruža funkcije kao što su uklanjanje efekta crvenih očiju i uglađivanje lica, koje smanjuje izraženost bora. Easy-WebPrint EX omogućava izuzetno jednostavno kombinovanje i štampanje sadržaja sa više veb stranica.

CREATIVE PARK PREMIUM je usluga na mreži koja omogućava preuzimanje fotografija i ilustracija međunarodno priznatih fotografa i umetnika**. One mogu da se koriste za kreiranje čestitki, kalendara i mnogih drugih materijala profesionalnog izgleda.

Jednostavno kreirajte impresivna poslovna dokumenta – kao što su brošure i prodajni materijali – zahvaljujući skupu predložaka sa rešenjima koje je moguće preuzeti, a koji su kompatibilni sa programom Microsoft Word.

Leave a Reply