PC računari

Canon PIXMA iX7000 kancelarijski A3 štampač

PIXMA iX7000 je vrhunski A3 kancelarijski štampač. PgR tehnologija daje otiske laserskog kvaliteta na običnom papiru: idealno za brošure i postere. Pigmentna mastila daju dugotrajne otiske fotografija visokog sjaja u formatu A3+. PIXMA iX7000 daje izuzetno kvalitetne otiske na običnom papiru za zahtevne poslovne ljude koji traže spoj visokog kvaliteta i fleksibilnosti: štampajte dokumente i grafiku na običnom papiru do formata A3 ili oživite fotografije koje ste sami snimili u formatu A3+.

Canon podržava ISO standard za merenje brzine štampe. To olakšava izbor PIXMA modela koji vam najviše odgovara po brzini štampanja dokumenata. PIXMA iX7000 nudi ISO ESAT brzine od 10,2 slika u minuti za crno-bele dokumente i 8,1 slika u minuti za dokumente u boji. FINE tehnologija kompanije Canon sa kapljicama mastila od 2 pl omogućava rezoluciju štampe od 4800×1200 tpi za neverovatno detaljne fotografije u boji i oštar, jasan tekst.

Fotografija u formatu 10×15 cm bez margina štampa se za približno 44 sekunde.* Zahvaljujući PgR (Pigment Reaction) tehnologiji kompanije Canon, omogućeno je vrhunsko štampanje na običnom papiru: visok kontrast i žive boje sa manjom verovatnoćom razmazivanja i spiranja usled dodira sa tečnošću. LUCIA pigmentna mastila nude vrhunsku gustinu boje i izuzetan nivo postojanosti i trajnosti slike.

Uz tri putanje za papir – donju kasetu za 250 listova, ležište za ručno umetanje i zadnje ležište – PIXMA iX7000 podržava veliki kapacitet papira za najrazličitije foto i obične medije. Automatsko dvostrano štampanje na običnom papiru dostupno je do formata A3 i predstavlja odličan način za uštedu papira i drugih potrošnih materijala.

Idealan za preduzeća koja žele da sama štampaju brošure, reklamni materijal za prodajna mesta i postere, PIXMA iX7000 je opremljen jedinstvenim pristupom paketu predložaka (Solutions Templates) koji se može preuzeti. Kompatibilni sa programom Microsoft Word?, ovi predlošci omogućavaju da svako može da kreira štampane materijale profesionalnog izgleda.

Ugrađena Ethernet veza omogućava povezivanje PIXMA iX7000 štampača na mrežu – idealno za deljenje u kancelarijskom okruženju. Za efikasno štampanje fotografija, u paketu se dobija dodatna komponenta Canon Easy-PhotoPrint Pro za programe Adobe? Photoshop Elements i Photoshop*: napravite raspored slika na papiru, upravljajte štampanjem u serijama i fino podesite postavke za štampanje.

Leave a Reply