PC računari

Canon PIXMA MG8150 multifunkcionalni inkdžet

Canon PIXMA MG8150 inkdžet je vrhunski multifunkcionalni uređaj sa Wi-Fi vezom koji pruža izvanredne otiske u nijansama sive i u boji kvaliteta kao iz fotolaboratorije sa inteligentnim dodirnim sistemom koji je jednostavan za korišćenje i CCD skenerom rezolucije 4800 tpi koji omogućava skeniranje filmova od 35 mm.

MG8150 je opremljen FINE tehnologijom kompanije Canon sa kapljicama mastila od 1 pl omogućava rezoluciju štampe od 9600×2400 tpi za neverovatno detaljne fotografije u boji i crno-bele slike bez zrnastosti. Zapanjujuće kvalitetna fotografija formata 10×15 cm štampa se za približno 20 sekundi*. PIXMA MG8150 pruža ISO ESAT brzine od 12,5 slika u minuti za crno-bele dokumente i 9,3 slika u minuti za dokumente u boji.

Tu je i novi inteligentni dodirni sistem kompanije Canon pruža intuitivan i jednostavan način za upravljanje pomoću dodirne table sa svetlosnim navođenjem ugrađene u moderno PIXMA kućište pomoću TFT ekrana veličine 8,8 cm za vrhunsko iskustvo korišćenja. Sačuvajte uspomene tako što ćete trenutke iz video zapisa sa Canon digitalnog fotoaparata pretvoriti u prelepe otiske pomoću softvera Full HD Movie Print kompanije Canon. Samo reprodukujte video zapis pomoću softvera Full HD Movie Print kompanije Canon i pauzirajte ga kako biste snimili kadar/kadrove za štampanje.

Zahvaljujući korišćenju 6 kartridža sa odvojenim bojama, potrebno je da zamenite samo kartridž sa bojom koja se istrošila. Tu je i odvojeno sivo mastilo za neutralne crno-bele otiske profesionalnog kvaliteta, kao i poboljšane gradacije između nijansi prilikom štampanja u boji.

Pored svega, ovaj uređaj može i da skenira 35mm filmove. Skenirajte filmove do rezolucije 4800 x 9600 tpi pomoću CCD skenera visokog kvaliteta. Skener sa belom LED refleksivnom lampom nema vreme zagrevanja, a omogućava veoma kvalitetno skeniranje fotografija, dokumenata i 3D predmeta.

Zahvaljujući dvosmernom uvlačenju papira moguće je istovremeno uvlačenje različitih tipova papira, a možete i direktno da štampate na kompatibilnim DVD, Blu-ray® i CD-ROM diskovima. Funkcija automatskog obostranog štampanja olakšava štampanje dokumenata sa obe strane papira.

Easy-WebPrint EX omogućava jednostavno isecanje i kombinovanje informacija sa više veb stranica. Easy-PhotoPrint EX omogućava jednostavno kreiranje rasporeda za štampanje fotografija i kalendara, uz Flickr® funkciju za pretragu koja omogućava pronalaženje odgovarajućih javno dostupnih slika.

CREATIVE PARK PREMIUM je usluga na mreži koja omogućava preuzimanje fotografija i ilustracija međunarodno priznatih fotografa i umetnika radi kreiranja otisaka, čestitki i drugih materijala profesionalnog izgleda. Pristup je omogućen samo ako su instalirani originalni kartridži sa mastilom kompanije Canon,

Leave a Reply