PC računari

Canon PIXMA MP495 za bežično štampanje

PIXMA MP495 je kompaktan, pristupačan i moderan multifunkcionalni uređaj sa Wi-Fi funkcijom. Štampajte fotografije iz video zapisa kvaliteta kao iz fotolaboratorije zahvaljujući softveru Full HD Movie Print ili preuzmite kontrolu nad štampanjem podataka sa Interneta pomoću funkcije Easy-WebPrint EX.

Uživajte u štampanju kvaliteta kao iz fotolaboratorije i u veoma kvalitetnom skeniranju i kopiranju pomoću modela PIXMA MP495. Nekoliko korisnika može jednostavno da deli ovaj kompaktni, moderni uređaj zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi funkciji, što ga čini idealnim multifunkcionalnim uređajem za kućnu upotrebu.

Zahvaljujući minijaturnim kapljicama mastila od 2 pl i maksimalnoj rezoluciji štampanja 4800×1200 tpi, PIXMA MP495 pruža detaljne fotografije u boji, kao i poslovne dokumente profesionalnog izgleda. Brzina štampanja dokumenata je 8,8 slika u minuti za crno-bele i 5 slika u minuti u boji. Za štampanje otiska od 10×15 cm bez margina kvaliteta kao iz fotolaboratorije potrebna je samo 41 sekunda*.

Ne morate da čekate da biste koristili ovaj uređaj – zahvaljujući tehnologiji Brzo pokretanje (Quick Start), uređaj je spreman za rad samo nekoliko sekundi nakon uključivanja. Upravljanje je jednostavno zahvaljujući prilagodljivom Canon Solution Menu EX, a čak i ako zaboravite da otvorite ležište za papir, štampač će to učiniti umesto vas kako biste lako izvadili otiske i kopije.

Sačuvajte uspomene tako što ćete trenutke iz video zapisa sa Canon digitalnog fotoaparata pretvoriti u prelepe otiske pomoću softvera Full HD Movie Print kompanije Canon. Samo reprodukujte video zapis pomoću softvera Full HD Movie Print i snimite kadar/kadrove za štampanje. Napredne tehnologije kompanije Canon poboljšavaju kvalitet slike i omogućavaju dobijanje fotografija iz video zapisa kakve niste mogli da zamislite.

Skenirajte detaljno pomoću skenera rezolucije 1200 tpi. Režim automatskog skeniranja (Auto Scan Mode) automatski prepoznaje šta skenirate – dokument ili fotografiju – a zatim čuva dokument sa najprikladnijim postavkama. Auto Document Fix je tehnologija koja omogućava odvojeno poboljšavanje teksta, grafike i slika na skeniranim dokumentima, što ih čini jasnijim, življim i upečatljivijim.

Paket softvera pruža još veću funkcionalnost. Easy-WebPrint EX omogućava isecanje i kombinovanje informacija sa više veb stranica i omogućava vam da štampate samo ono što želite. Auto Photo Fix II je intuitivna funkcija koja omogućava optimizovanje fotografija i obavljanje popravki kao što je uklanjanje efekta crvenih očiju kako biste dobili savršene odštampane fotografije. Easy-PhotoPrint EX omogućava jednostavno kreiranje rasporeda za štampanje fotografija i kalendara, a sada poseduje i ugrađenu Flickr® funkciju za pretragu koja omogućava pronalaženje odgovarajućih javno dostupnih slika.

Leave a Reply