PC računari

Canon PIXMA MP990 – inkdžet multifunkcijski uređaj

Canon PIXMA MP990  je vodeći multifunkcionalni uređaj kompanije Canon sa Wi-Fi vezom nudi najkvalitetnije štampanje fotografija kao iz fotolaboratorije, a namenjen je kreativnim fotografima koji koriste digitalne fotoaparate i fotoaparate sa filmom. Odvojeno sivo mastilo daje izvanredne crno-bele otiske.

FINE tehnologija kompanije Canon sa kapljicama mastila od 1 pl omogućava rezoluciju štampe od 9600×2400 tpi za neverovatno detaljne fotografije u boji i crno-bele slike bez zrnastosti. Zapanjujuće kvalitetna fotografija u formatu 10×15 cm štampa se za približno 20 sekundi.

Zahvaljujući korišćenju 6 kertridža sa odvojenim bojama, potrebno je da zamenite samo kertridž sa onom bojom koja se istrošila. Tu je i odvojeno sivo mastilo za neutralne crno-bele otiske visokog kvaliteta, kao i poboljšane gradacije između nijansi kod štampe u boji. Canon podržava ISO standard za merenje brzine štampanja i kopiranja. To olakšava izbor PIXMA modela koji vam najviše odgovara po brzini štampanja dokumenata. PIXMA MP990 nudi ISO ESAT brzine od 11,9 slika u minuti za crno-bele dokumente i 9,1 slike u minuti za dokumente u boji.

Čitav niz funkcija prilagođenih korisniku olakšavaju vam da izvučete ono najbolje iz svog multifunkcionalnog uređaja. Zahvaljujući navigacionom točkiću, kretanje kroz menije je brzo i intuitivno; pregledajte i uređujte fotografije na velikom i dobro osvetljenom TFT ekranu dijagonale 9,5 cm. Među dodatne funkcije spadaju skeniranje na USB memorijske uređaje i memorijske kartice i štampanje sa njih.

Kao vodeći multifunkcionalni kućni uređaj kompanije Canon sa Wi-Fi vezom, štampač PIXMA MP990 je idealan za deljenje kod kuće ili u ateljeu. Lako se povežite na žičanu ili bežičnu mrežu – specijalni Wi-Fi indikator pomaže vam da vidite kada je veza aktivna.

Dva ležišta za papir omogućavaju istovremeno stavljanje dve različite vrste medija. Štampajte direktno na kompatibilnim DVD i CD diskovima kako biste ih personalizovali za prijatelje i porodicu. Odštampajte dvostrane dokumente pomoću funkcije automatskog obostranog štampanja. Tu je i Easy-WebPrint EX je intuitivan softverski paket koji olakšava isecanje, kombinovanje, uređivanje i štampanje informacija sa Interneta. Easy-PhotoPrint Pro je dodatna softverska komponenta za programe Canon DPP, Adobe Photoshop i Elements koja pojednostavljuje postavke za štampanje i štampanje u serijama.

Osim što štampa, može i da skenira. Omogućava neverovatnu rezoluciju skeniranja  od 4800×9600 tpi na CCD skeneru visokog kvaliteta. Skeniranje belom LED refleksivnom lampom znači da je vreme zagrevanja svedeno na nulu, a omogućava i vernije skeniranje trodimenzionalnih objekata. Specijalan adapter za film olakšava skeniranje 35 mm filma i slajdova.

Leave a Reply