PC računari

Canon PIXMA MX340 za bežično štampanje kod kuće

Canon PIXMA MX340 je idealan uređaj za dom i kancelariju. Jednostavno razmenjujte faksove, štampajte, kopirajte i skenirajte pomoću ADF sistema za 30 listova i uživajte u fleksibilnosti ugrađene Wi-Fi veze. Iskoristite prednost Super G3 razmene faksova brzinom od 33,6 kb/s. Dolazni faksovi mogu se sačuvati u unutrašnjoj memoriji a zatim i na USB uređaju – tako da ih možete pregledati i arhivirati bez potrebe da svaki od njih odštampate.

Automatski skenirajte, kopirajte velike dokumente i šaljite ih i primajte faksom brzo i efikasno pomoću ugrađenog mehanizma za automatsko povlačenje dokumenata (ADF) kapaciteta 30 listova. Funkcija skeniranja i čuvanja u formatu „Compact pdf“ omogućava vam da dobijete datoteke male veličine, idealne za memorisanje ili slanje e-poštom.

Canon podržava ISO standard za merenje brzine štampanja i kopiranja. To olakšava izbor PIXMA modela koji vam najviše odgovara na osnovu stvarnih performansi štampanja. PIXMA MX340 nudi ISO ESAT brzine od 8,4 slike u minuti za crno-bele dokumente i 4,8 slika u minuti za dokumente u boji. FINE tehnologija kompanije Canon sa kapljicama mastila od 2 pl i rezolucijom štampe od 4800 x 1200 tpi omogućava štampanje i najsitnijih detalja. Štampanje fotografija bez margina dimenzija 10×15 cm za 43 sekunde sa podrazumevanim podešavanjima.

Funkcija Easy-Web Print EX olakšava isecanje, uređivanje i štampanje informacija sa Interneta, tačno onako kako želite. Funkcija Auto Document Fix omogućava izuzetno kvalitetno i lako čitljivo skeniranje dokumenata u boji. Auto Photo Fix II ispravlja širok spektar čestih problema i optimizuje kvalitet fotografija. Slike i dokumente skenirajte direktno na USB uređaj ili odštampajte slike pomoću tehnologije PictBridge, a brzo i tačno kopirajte fotografije u boji, tekst i slike uz izvanrednu reprodukciju boja, zahvaljujući tehnologiji Dual Colour Gamut Processing.

FUnkcija brzog pokretanja odmah podiže i pokreće funkcije. Nakon toga lako možete iskoristiti sve što one nude zahvaljujući intuitivnom i logičnom korisničkom interfejsu.

Karakteristike

  • Štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje faksova
  • Wi-Fi povezivanje
  • Super G3 faks uređaj sa snimanjem na USB uređaj
  • ADF sistem za 30 listova
  • ISO: ESAT brzina 8,4 / 4,8 slika u minuti (crno-belo / u boji)
  • Skeniranje na USB uređaj
  • Štampanje vrhunskih fotografija bez margina za 43 s.
  • ChromaLife100+

Leave a Reply