PC računari

Canon PIXMA MX350 za kuću i kancelariju

Canon PIXMA MX350 je napredni kućni i poslovni višenamenski uređaj koji jednostavno štampa, kopira, skenira i razmenjuje faksove uz fleksibilnost ugrađene Wi-Fi veze. Izaberite i odštampajte dokumente i fotografije sa TFT ekrana dijagonale 6,2 cm. Canon PIXMA MX350 poseduje 4 funkcionalnosti u jednom uređaju. Štampajte, skenirajte, kopirajte i razmenjujte faksove iz bilo kog dela kuće ili kancelarije pomoću Wi-Fi i Ethernet veze.

Ovaj višenamenski uređaj sa podrškom za mrežu omogućava jednostavno deljenje sadržaja preko lokalne mreže i to bez kablova za povezivanje. A zahavaljujući velikom LCD ekranu možete da pregledate slike, izaberite funkcije i jednostavno odštampate slike direktno sa TFT ekrana dijagonale 6,2 cm.

MX 350 nudi i sjajne mogućnsoti za faksovanje. Iskoristite prednost Super G3 razmene faksova brzinom od 33,6 kb/s. Dolazni faksovi mogu se sačuvati u unutrašnjoj memoriji a zatim i na USB uređaju – tako da ih možete pregledati i arhivirati bez potrebe da svaki od njih odštampate.

Ni kao skener nije loš. Automatski skenirajte, kopirajte velike dokumente i razmenjujte ih faksom brzo i efikasno pomoću ugrađenog mehanizma za automatsko povlačenje dokumenata (ADF) kapaciteta 30 listova. Skenirajte i sačuvajte u formatu „Compact pdf“ koji daje datoteke malih dimenzija, idealne za memorisanje ili slanje e-poštom. Canon takođe  podržava ISO standard za merenje brzine štampanja i kopiranja. To olakšava izbor PIXMA modela koji vam najviše odgovara na osnovu stvarnih performansi štampanja. PIXMA MX350 nudi ISO ESAT brzine od 8,4 slike u minuti za crno-bele dokumente i 4,8 slika u minuti za dokumente u boji. FINE tehnologija kompanije Canon sa kapljicama mastila od 2 pl i rezolucijom štampe od 4800 x 1200 tpi štampa vrhunske fotografije bez margina u formatu 10 x 15 cm za približno 43 sekunde sa podrazumevanim podešavanjima.

Uz uređaj ide i adekvatan softever. Easy-Web Print EX olakšava isecanje, uređivanje i štampanje informacija sa Interneta, tačno onako kako želite. Funkcija Auto Document Fix omogućava izuzetno kvalitetno i lako čitljivo skeniranje dokumenata u boji. Auto Photo Fix II ispravlja širok spektar čestih problema i optimizuje kvalitet fotografija.

Leave a Reply