canon
PC računari

Canon Pixma MX395 za kuću i male kancelarije

Canon je osvežio liniju štampačaza kućne korisnike i male kancelarije sa četiri novim višefunkcijska uređaja koji nude produktivnost i programsku opremu za kućne kancelarije.

Među četiri nova uređaja u Canonovoj ponudi izdvajamo model Pixma MX395 koji, iako nije ‘najjači’ štampač u gami, ima sve što preduzetniku treba. Skeniranje i kopiranje dokumenata od više stranica brzo je i jednostavno zahvaljujući potpuno integrisanom automatskom ulagaču dokumenata kapaciteta trideset listova.

canon

 

Dostupni su dodatni ulošci sa bojom velikog kapaciteta XL koji ispisuju veći broj dokumenata uz manju potrošnju tinte i bez smanjenja kvaliteta. Canonova programska oprema My Image Garden omogućuje jednostavan prelazak sa štampe na funkcije skeniranja i obratno.

Reč je o platformi sve u jednom koja nudi funkcije koje korisnicima u kućnim kancelarijama olakšavaju procese. Platforma obuhvata programsku opremu koja pojednostavnjuje skeniranje i nudi automatsko, zatim skeniranje fotografija i dokumenata te mogućnost spajanja skeniranih sadržaja. Novi štampači mogu direkno skenirati dokumente u servise u oblaku kao što su DropBox i Evernote te imaju podršku za kreiranje dokumenata u PDF-u zaštićenih lozinkama. Biće dostupni na tržištu od marta 2013.

Leave a Reply