PC računari

Canon predstavio Océ VarioStream 7170

Kompanija Canon, svetski lider u oblasti rešenja za grafiku, predstavila je model Océ VarioStream 7170, osnovno rešenje za crno-belu štampu na kontinualnoj traci. Novi model je namenjen poslovnom okruženju sa potrebom za malim i srednjim obimom štampe računa, pisama, tehničkih uputstava i sličnih materijala. Océ VarioStream 7170 sistem donosi bolje performanse i mogućnost štampe sa različitim tipovima papira.

Peter Wolff, direktor grupe za komercijalna rešenja, Canon EMEA, rekao je: “Sa više od deset godina liderske pozicije u oblasti štampe suvim tonerom na kontinualnoj traci, ponosni smo što možemo da predstavimo novi proizvod koji zadovoljava postojeće zahteve za malim i srednjim obimom štampe, omogućava laku upotrebu i unapređuje poslovne procese.”

canon Océ Variostream 7170

Pametne funkcije koje štede vreme, kao što su automatsko uvlačenje papira i automatska detekcija i promena rezolucije, smanjuju potrebu za manuelnim podešavanjem. Pozitivan uticaj koji Océ VarioStream 7170 sistem ima na produktivnost ččini ga idealnim za kratkoročne projekte i situacije sa različitim tipovima štampe.

Pored standardnog papira, VarioStream 7170 beskontaktna flash-fusing tehnologija omogućava štampanje na velikom broju različitih materijala kao što su nalepnice, tanke plastične kartice, folije i formulari. LED tehnologija omogućava štampanje teksta, grafike i barkoda profesionalnog kvaliteta, a zadovoljava i stroge standarde za bezbednosnu primenu. Zahvaljujući tome korisnici mogu da realizuju veliki broj različitih štamparskih poslova.

Baziran na dokazanom Océ VarioStream konceptu, model Océ VarioStream 7170 opremljen je novim moćnim SRA kontrolerom. Korisnici mogu lako da upravljaju Océ VarioStream 7170 sistemom paralelno sa svim drugim Océ štampačima za štampu na kontinualnoj traci. Novi model može da se koristi za štampu probnih otisaka ili kao rezervni uređaj za druge Océ VarioStream sisteme.

Vrhunski grafički korisnički interfejs omogućava lak, intuitivan rad, što omogućava efikasnu upotrebu uz minimalno vreme podešavanja i značajno veću ukupnu produktivnost. Zahvaljujući jednostavnom načinu upotrebe i sistemu pomoći, korisnici mogu brzo da se upoznaju sa uređajem i da postanu produktivni.

Pored novog Océ VarioStream 7170 sistema, u 2014. godini tržištu će biti ponuđena sporija verzija.

Leave a Reply