PC računari

CANON predstavio tri nova Pixma All-in-One štampača i novu mobilnu aplikaciju

Kompanija Canon osvežila je ponudu All-in-One štampača sa tri nova kompaktna uređaja idealna za kućnu i kancelarijsku upotrebu. Novi štampači Pixma MG2450 i MG2550, pored izuzetnog izgleda, nude mogućnost štampanja, skeniranja i kopiranja. Model Pixma MG3550 dostupan je u dve boje i podržava bežično povezivanje, štampanje preko smartfon i tablet uređaja, ali i omogućava izradu fotografija izuzetnog kvaliteta.

Ističući svoj novi dizajn i kompaktan otisak, štampači Pixma MG2450 i MG 2550 zamenjuju svoje prethodnike, modele MP230 i MG2250. Novi modeli štampača se, zbog svojih boja, mat, svetlo sive, crne i bele, savršeno uklapaju u kućno okruženje.

canon

Glavna odlika modela Pixma MG3550 je dostupnost Wi-Fi konekcije, koja dozvoljava bežično štampanje i skeniranje sa računara, pametnih telefona ili tableta. Omogućen je i rad sa Google Cloud Print aplikacijom, koja pruža korisniku mogućnost štampanja PDF i JPG fajlova sa njihovog Gmail-a, ali i sa Google Docs-a, bez obzira na mesto na kojem se nalaze u tom trenutku.

Nova aplikacija Pixma Printing Solutions, koja je kompatibilna sa modelom MG3550, čini štampanje preko povezanog uređaja veoma lakim i omogućava korisniku kontrolu njihovog Pixma štampača bez upotrebe računara. Omogućen je i niz dodatnih opcija kao što su napredna podešavanja za čuvanje skeniranih dokumenata direktno na iCloud servisu, mail nalogu ili lokalno, kao i pristup uputstvu za štampač i informacijama o kompatibilnim brojevima modela mastila. Pixma Printing Solution aplikacija dostupna je za preuzimanje na iTunes i Google Play.

Štampač Pixma MG3550 štedi vreme i energiju svojom mogućnošću smanjenja potrošnje papira korišćenjem dvostranog štampanja, kao i opcijom automatskog paljenja u trenutku kada se dokumenti pošalju na štampanje. Svaki od novih Pixma uređaja poseduje vodeći softver „My Image Garden“, platformu koja sadrži sve Canon Pixma softvere u jednom, laku za upravljanje i podešavanje prilikom štampanja i kopiranja. Takođe, ovaj softver podrazumeva i Full HD Movie Print, opciju koja pruža mogućnost kreiranja fotografija iz video zapisa, snimljenim Canon kompaktnim uređajima, video kamerama ili DSLR uređajima.

Neke od glavnih odlika koje Canon Pixma štampače čine sjajnim jesu prilagodljivost, jednostavnost u rukovođenju i odgovaranje na sve potrebe kućnog štampanja, od fotografija do važnih domaćih zadataka. Bitna činjenica je i da svi novi Pixma uređaji mogu da koriste XL kertridze, pružajući korisniku mogućnost da štampa više materijala uz niže troškove.

Leave a Reply