PC računari

Canon predstavio uslugu Canon Professional Services

U okviru obeležavanja proslave 25 godina postojanja EOS sistema proizvoda, kompanija Canon predstavila je Canon Professional Services, uslugu koja je dostupna svim profesionalnim korisnicima Canon foto i video uređaja i opreme. Canon Professional Services je program koji profesionalcima širom sveta pruža podršku i dodatne, ekskluzivne informacije i pristup brojnim pogodnostima. U zavisnosti od registrovane opreme, CPS nudi tri nivoa članstva – Srebrni, Zlatni i Platinasti, a svaki od nivoa pruža poboljšano i kraće vreme za popravke u autorizovanim CPS servisnim centrima, kao i mogućnost besplatne pozajmice i korišćenja druge Canon opreme tokom popravke.

Osim toga, u okviru proslave jubileja, za polaznike Canon akademije tokom vikenda su planirana predavanja Canon stručnjaka na kojima će se polaznici upoznati sa osobinama i načinom upotrebe Canon foto-aparata i kamkordera, kao i osnovnim principima i tehnološkim inovacijama u stvaranju fotografskog i video zapisa. Canon akademija namenjena je svim kupcima Canon EOS foto-aparata i kamkordera koji su pri kupovini dobili vaučer i ostvarili pravo učešća na ovom kursu. Predavanja će se odvijati u prostoru Robne kuće Beograd u Knez Mihailovoj  3-5.

 

Da podsetimo, proslava 25. rođendana Canon EOS-a trajaće do 8. jula u prostoru Robne kuće Beograd u Knez Mihailovoj  3-5, gde su u toku Canon izložba i brojne aktivacije otvorene za sve građane, svakoga dana od 10 do 22 časa. Pored uživanja u izložbi, posetioci mogu da se zabave koristeći brojne animacije, da učestvuju u takmičenju u fotografisanju Euro 2012, Facebook konkursu za najlepšu fotografiju i da se „Urame” u profesionalnom studiju na licu mesta. Na raspolaganju im je i stoni fudbal, a za najbolje predviđene su i zanimljive nagrade. Zatvaranje izložbe obeležiće proglašenje najboljih na Facebook takmičenju i konkursu „Urami se”, kao i svečano proglašenje Canon tima Srbije.

Leave a Reply