PC računari

Canon predstavlja dva nova i-SENSYS kompaktna štampača

Canon Europe lansirala je dva nova kompaktna, crno-bela laserska štampača i-SENSYS LBP6000i-SENSYS LBP6200d namenjena malim preduzećima i kućnim kancelarijama. Ovi uređaji idealni su za sve koji brzom i efikasnom štampom žele da uštede vreme i energiju.

Sve veća potražnja za kompaktnim i modernim, stonim laserskim štampačima zadovoljena je visoko kvalitetnim otiskom, diskretnim dizajnom i malim dimenzijama modela i-SENSYS LBP6000 i i-SENSYS LBP6200d.  Rade tiho u režimu pripravnosti uklanjajući pozadinsku “buku” koji neki štampači proizvode a kada je potrebnu gotovo istog momenta su spremni za štampu.

Oba modela sa Canon i-SENSYS tehnologijama, kao što su Quick First Print i besplatni za održavanje All-In-One katridži za štampanje, nude isplativo rešenje koje štedi energiju. Sa vodećim u klasi certifikatom Typical Energy Consumptions (TEC* –  Tipična potrošnja energije), nalaze se među najefikasnijim modelima na tržištu A4 crno-belih laserskih štampača koji značajno štede energiju. Model i-SENSYS LBP6200d je takođe Canonov najpristupačniji automatski, dvostrani crno beli laserski štampač na tržištu, koji smanjuje troškove za kupovinu papira i štedi vreme.

Kvalitet štampe modela i-SENSYS LBP6000 i i-SENSYS LBP6200d ide do rezolucije od 2.400 x 600dpi obezbeđujući profesionalni izgled dokumenata, oštre linije teksta i poboljšan nivo detalja. Pored toga,  impresivna je brzina štampe koja je kod modela i-SENSYS LBP6000 18 stranica u minutu a kod i-SENSYS LBP6200d  25 stranica u minuti.

Anil Jagpal, marketing menadžer za proizvode u Canon Europe je dodao: “Kompaktan dizajn i mali otisak modela i-SENSYS LBP6000 i i-SENSYS LBP6200d omogućava da se savršeno uklope u bilo koje malo preduzeće ili kućnu kancelariju. Canonova i-SENSYS laserska tehnologija idealna je za korisnike koji često imaju potrebu za dokumentima profesionalnog izgleda i jasne slike. Ova dva uređaja namenjena su korisnicima koji od svojih crno- belih laserskih štampača traže konzistentnost, brzinu i kvalitet.”

Model i-SENSYS LBP6000  će biti dostupan širom Evrope od oktobra 2010, a model
i-SENSYS LBP6200d od novembra 2010. godine.

Leave a Reply