PC računari

Canon predstavlja novu seriju PIXMA proizvoda

Kompanija Canon lansirala je novu generaciju svojih PIXMA štampača koji predstavljaju kombinaciju elegancije i sofisticiranog dizajna sa vrhunskim karakteristikama i softverom.  Nova paleta dolazi sa unapređenim funkcijama dizajniranim da pruže visokokvalitetnu štampu širokom spektru korisnika.

Novi PIXMA štampači su glatkog i modernog dizajna, crne boje. Sa novim sistemom inteligentnog dodira, funckijom Full HD Movie otiska i direktnim pristupom Flickr® lokaciji pomoću Easy-PhotoPrint EX softvera, ovi proizvodi vam omogućavaju da budete kreativniji.

Kreativnost na dohvat ruke

U samom vrhu nove serije nalaze se: PIXMA MG8150PIXMA MG6150, koji predstavljaju spoj neverovatnog dizajna i istinske lakoće korišćenja. Tanki, crne boje, svojim modernim izgledom uklapaju se u bilo koji prostor. Kada ih uključite trenutno se osvetljava TFT ekran i velika centralna kontrolna tabla koja korisnike vodi kroz jednostavan interfejs koristeći Canonov intuitivni novi inteligentni sistem na dodir.

Svi modeli u okviru nove serije proizvoda imaju novu Canon Full HD Movie Print funkciju. To je neverovatni  softver koji korisnicima omogućava da štampaju svoje omiljene trenutke sa HD filma snimljenog sa Canon SLR ili digitalnim aparatima. Opcija Movie Frame garantuje rezultate visokog kvaliteta.

KREATIVNI PARK PREMIUM obezbeđuje pristup ekskluzivnim sadržajima poznatih domaćih lokalnih i međunarodnih umetnika. Ovaj izvrstan sadržaj možete koristiti za pravljenje foto albuma, kalendara i ostalih kreativnih projekata.

Canonov softver  Easy-PhotoPrint EX dostupan je kao standardna stavka u okviru čitave serije proizvoda, omogućavajući korisnicima veću kreativnost u radu sa svojim omiljenim fotografijama. Pored toga što korisnicima omogućava da štampaju fotografije, kalendare i albume iz svoje sopstvene kolekcije, in-software pristup popularnoj lokaciji za deljenje fotografija Flickr®, nudi mogućnosti da se i te fotografije pregledaju i štampaju.

Povežite se

Pored neverovatno modernih i jednostavnih operacija i inovativnih funkcija, novi PIXMA proizvodi imaju i integrisanu funkciju bežičnog povezivanja. Mogućnost bežičnog štampanja dostupna je na izabranim modelima, kao što je nova PIXMA MP495, i omogućava korisnicima štampanje sa različitih Wi-Fi kompatibilnih uređaja, koji sada više nisu ograničeni na štampanje isključivo sa računara već i sa iPhone™, Android™  ili PlayStation 3™.

Na dva koraka od fantastičnih otisaka

Nova serija proizvoda dizajnirana je tako da izađe u susret potrebama korisnika i veoma je jednostavna  za korišćenje. Opcija Quick Operation obezbeđuje jednostavnu i neposrednu funkcionalnost, što znači da je potrebno manje koraka kako bi se postigle često korišćene funkcije. Vreme do početka štampanja je drastično smanjeno čime se korisnicima omogućava da štampaju fotografije sa memorijske kartice u samo dva koraka.

Premium PIXMA – kombinacija nasleđa i inovacija

Uz dizajn i funkcionalnost novog nivoa, nova serija PIXMA proizvoda zadržala je tehnologiju po kojima je brend PIXMA poznat na tržištu. Svi modeli imaju Canon jedinstvenu FINE (Full-Photolithography Inkjet Nozzle Engineering) tehnologiju glave za štampanje koja garantuje vrhunski kvalitet i veliku brzinu štampe dokumenata i slika.

Pored inovativnih novih tehnologija, svaki od modela nudi klasične PIXMA funkcije, u čijim funkcionalnostima, jednostavnim za korišćenje, korisnici već  uživaju. Ne izgubivši ni jednu od svojih karakterističnih funkcija, nova paleta proizvoda korisnicima obezbeđuje, u zavisnosti od modela, pogodnosti Quick Start tehnologije za gotovo trenutnu akciju, zatim mougućnosti Direct Disc štampanja, automatskog obostranog štampanje i Auto Document Fix za jednostavne, oštre i jasno skenirane dokumente.

Leave a Reply