PC računari

Canon – prvi tečni toner baziran na Océ InfiniStream tehnologiji

Kompanija Canon, svetski lider u oblasti grafičkih rešenja, nastavlja da pomera granice kada su u pitanju proizvodi i rešenja koja će zadovoljiti i najzahtevnije kupce. Izlazeći u susret čak i najspecifičnijim potrebama, Canon je za svog kupca, kompaniju Leupold GmbH, u štampač visoke klase, veličine autobusa, ugradio prvi tečni toner baziran na Océ InfiniStream tehnologiji. U skladu sa veličinom štampača, kertridži ugrađeni u njega takođe su impresivne veličine, veličine buradi.

Océ InfiniStream tehnologija tečnih tonera idealno je rešnje za rastuće potrebe smanjenja troškova u lancu pakovanja, kao i brže izvršavanje brojnih kampanja, može da se upotrebi i za veće formate, daje izuzetan kvalitet štampe i značajno prevazilazi produktivnost i mogućnosti postojećih digitalnih štamparija kada je reč o izboru formata.

Leupold InfiniStream

Piter Volf, šef Grupe za komercijalnu štampu u Canon EMEA, je izjavio: “Canon Grupa za komercijalnu štampu takođe je postala vodeći snabdevač na tržištu grafičke umetnosti. Takav status u kombinaciji sa našom najnovijom InfiniStream tehnologijom stavlja nas u idealnu poziciju za osvajanje rastućeg tržišta za proizvodnju ambalaže.”

Kompanija Leupold je od samog početka uključena u razvojni proces i Canon će nastaviti blisko da sarađuje sa kompanijom kako bi vršio fina podešavanja tehnologije i osigurao savršen odgovor na izazove tržišta.

Leave a Reply