PC računari

Canon rešenje za upravljanje dokumentima Therefore 2009

Canon You Can ?!Kompanija Canon Europe, vodeći svetski dobavljač digitalnih foto-tehnologija, predstavila je Therefore 2009, svoje najnovije rešenje za upravljanje dokumentima koje je moguće prilagoditi malim i srednje velikim kompanijama, velikim korporacijama ili ustanovama u javnom sektoru.

Kompaniaj Therefore Corporation, do marta 2009. poznata kao ADOS Corporation, predstavila je Therefore 2009 kao nadogradnju rešenja ADOS v6.2. Nova verzija nastavlja se na uspeh svog prethodnika, a nudi poboljšan grafički korisnički interfejs koji korisnicima omogućava intuitivniji rad. Ključnu ulogu u tome igra konektor za stone računre eCopy, koji putem jednostavne veze na ekranu omogućava direktno slanje dokumenata skeniranih na Canon višefunkcijskom uređaju u sistem za upravljanje dokumentima.

Rešenje za upravljanje dokumentima Therefore 2009 omogućava skalabilnost putem izdanja Personal, Workgroup i Business, a podstiče produktivnost i uštedu troškova koji se povezuju sa organizacijom poslovnih dokumenata te upravljanjem njima, čime se korisnicima omogućuje da brzo i sigurno snime, arhiviraju i pretražuju informacija. Kompanijam i ustanovama ujedno omogućuje definisanje pravila o zadržavanju podataka koji se nalaze u njihovim sistemima te prilagpđavanje  postavki rešenja radi usklađivanja sa zakonskim propisima kojih se moraju da se pridržavaju. Time se garantuje da će se dokumenti čuvati samo onoliko dugo koliko je potrebno. Radi zaštite informacija ključnih za poslovanje administratori mogu da konfigurišu i definišu pravila za strogu kontrolu pristupa elektronskim dokumentima sačuvanim u sistemu te da prate ko otvara i ažurira datoteke.

Leave a Reply