PC računari

Canon rešenje za velike formate – novi skener Colortrac SmartLF Ci 40

Kompanija Canon Europe, svetski lider u tehnologijama za digitalizaciju slika, dodala je Kolortrakov skener „SmartLF Ci 40“ svojoj seriji rešenja za velike formate za CAD i GIS korisnike. Kompaktni skener „SmartLF Ci 40“ kog odlikuju velike brzine, skenira detaljne tehničke dokumente precizno što ga čini idealnim za CAD i GIS preduzeća, kao i za vladine organizacije i biblioteke.

U kombinaciji sa Canon imagePROGRAF štampačem, korisnici mogu da skeniraju i uz to štampaju, arhiviraju ili kopiraju tehnička dokumenta sa visokim nivoom detalja i izuzetnom preciznošću i to na vremensko i troškovno efikasniji način uz minimalno korišćenje energije i prostora.

Skener „Colortrac SmartLF Ci 40“ ima oznaku „Energy Star“ i omogućava korisnicima da minimizuju potrošnju energije. Brzina skeniranja do 10 inča u sekundi uz uređaje kao što su imagePROGRAF štampači velikog formata pomaže da smanji vreme potrebno za štampanje, skeniranje i kopiranje dokumenata. Ovaj skener koristi CIS tehnologiju sa optičkom rezolucijom od 600dpi kako bi osigurao tačnu reprodukciju detaljnih dokumenata i slika.

USB 2.0 veza obezbeđuje jednostavno postavljanje i pripremu. Uključivanje Kolotrakovog „SmartLF“ sve-u-jednom softvera dozvoljava korisnicima da počnu odmah da skeniraju. Mogu jednostavno da skeniraju originale licem na gore i da stavljaju i uzimaju dokumenta sa prednje strane što omogućava postavljanje skenera u vrlo uske prostore, čak i uz zid.

Džejms Kejsi, produkt marketing menadžer za skenere velikog formata u Evropi kaže: „CAD i GIS korisnici imaju potrebu da reprodukuju mape, crteže, inženjerske šeme, nacrte ili dnevnike i to brzo, tačno i troškovno efikasno. Ponudom ovog skenera i širenjem mogućnosti naših rešenje za velike formate, mi im možemo pomoći da postignu izuzetne reprodukcije bez bilo kakvog gubitka kvaliteta ili detalja originalnih dokumenata.“

Skener „Colortrac SmartLF Ci 40“ je dostupan širom Evrope kod izabranih Canon dilera.

Leave a Reply