PC računari

Novi Canon ScanFront mrežni skeneri sa „eCopy“ softverom štede preduzećima novac kroz povećanje produktivnosti

Skeneri ScanFront 220e i 220eP i poznata „eCopy“ platforma omogućavaju kompanijama da lakše i sigurnije upravljaju elektronskim dokumentima i informacijama

Kompanija Canon Europe, svetski lider u tehnologijama digitalnih slika, lansirala je Canon imageFORMULA ScanFront 220e i 220eP, nove ScanFront mrežne dokument skenere opremljene softverom „eCopy“ za kancelarijske potrebe preduzeća svih veličina.

Skeneri ScanFront 220e i 220eP omogućavaju preduzećima jednostavno uvođenje rešenja za upravljanje dokumentima, koja mogu da usmere poslovne procese i poboljšaju pristup dokumentima. Kroz povećanu produktivnost kancelarijskih zadataka, kompanije mogu smanjiti svoje troškove i uštedeti novac.

ScanFront 220e i 220eP integrišu nagrađivani „eCopy ShareScan“ softver, jedno od vodećih rešenja za digitalizaciju dokumenata u domenu skeniranja i distribucije poslovnih dokumenata. Softver „eCopy ShareScan“ omogućava integraciju i povezivanje sa mnogim aplikacijama i servisima važnim za poslovanje uključujući upravljanje dokumentima, sisteme radnog toka i baza podataka, kao e-mail i faks serverima.

Šon Sjumacu, direktor evropskog sektora za rešenja za skeniranje u kompaniji Canon Europe, objasnio je: „Produktivnost vodi ka proftiabilnosti. Kada imate u vidu teška vremena sa kojima će se suočiti preduzeća, ne može se potceniti značaj optimizovanja poslovnih procesa i maksimizacija produktivnosti radnih grupa. Skeneri ScanFront 220e i 220eP osiguravaju da svi sektori u preduzeću mogu imati koristi od brzog i efikasnog skeniranja, evidentiranja i deljenja dokumenata tako da se troškovi održavaju na apsolutnom minimumu.“

Integracija softvera eCopy sa skenerima ScanFront 220e i 220eP je najnoviji rezultat razvoja u nastavku dugogodišnjeg poslovnog partnerstva kompanija Canon i eCopy. Šon Sjumacu nastavlja „Za tržište mrežnih skenera se prognozira da će biti najbrže rastući segment skenera u sledećih par godina. Građena na uspehu prethodnika ScanFront 220/220P, kombinacija jednostavnosti upotrebe i bogatstva karakteristika softvera eCopy sa Canonovim visokokvalitetnim i preciznim ScanFront uređajima predstavlja efikasno rešenje za skeniranje dokumenata i njihovu distribuciju u radnim grupama i kancelariji uopšte.“

Canon imageFORMULA ScanFront 220e i 220eP su kompaktni, jednostavni za upotrebu i sigurni mrežni skeneri koji obezbeđuju visokokvalitetno i sigurno skeniranje do 24 strana u minuti. Imaju prilagodljive tastere za jednostavne operacije jednim dodirom, jednostavna podešavanja i mogućnost daljinskog upravljanja. Model ScanFront 220eP takođe nudi profesionalne opcije koje uključuju detekciju duplog punjenja i funkciju provere identiteta preko otiska prsta što obezbeđuje dodatnu meru sigurnosti za organizacije koje barataju osetljivim informacijama.

Skeneri ScanFront 220e/220eP se lako integrišu sa pozadinskim sistemima. eCopy ShareScan softver za digitalizaciju dokumenata je moguće proširiti „plug-in“ aplikacionim priključcima za integrisanje sa popularnim poslovnim aplikacijama i servisima uključujući sisteme za upravljanje dokumentima, e-mail i faks serverima. Moguće je povezivanje sa platformama „Microsoft Sharepoint“ i „Captaris Rightfax“ za integracije sa sistemom za upravljanje dokumentima i sistemima preduzeća.

Canon imageFORMULA ScanFront 220e i 220eP dostupni su širom Evrope od maja 2009. godine.

Leave a Reply