PC računari

Canon u programu SAP Printer Vendor kao zlatni član

Canon LogoKompanija Canon Europe, vodeći svetski dobavljač digitalnih foto tehnologija, objavila je da se Canon Inc. pridružio programu SAP Printer Vendor kao zlatni član. To će mu omogućiti razvoj uređaja za nove modele štampanja koji će korisnicima omogućiti štampanje dokumenata iz SAP-ovih aplikacija.

SAP putem programa SAP Printer Vendor sarađuje sa proizvođačima štampača da bi korisnicima SAP-ovih rešenja ponudio visokokvalitetna rešenja za štampanje izveštaja. Program učesnicima, uključujući Canon, omogućava pristup specifičnim SAP-ovim razvojnim okruženjima nužnim za optimizaciju podrške za rad uređaja u klijentskim okruženjima utemeljenima na SAP-ovim rešenjima.

Canon namerava da izda uređaje odobrene u sklopu programa SAP Printer Vendor, što će Canonovim korisnicima omogućiti štampanje bilo kog dokumenta iz SAP-ovih poslovnih programa.

Paul Rowntree, direktor marketinga za područje Europe, CBS, Canon Europe, izjavio je: “Članstvo u programu SAP Printer Vendor dodatna je garancija našim klijentima da Canonovi štampači podržavaju SAP-ovu poslovnu programsku opremu, što nam je veomabitno. Odlučni smo da svim svojim klijentima ponudimo potpunu liniju poslovnih rešenja da bismo im omogućili maksimalno efikasan rad te nam je zato od ključne važnosti garantovati besprekornu integraciju naših foro-štamparskih rešenja u najrašireniju poslovnu programsku opremu na tržištu”.

Leave a Reply