PC računari

Canonov imagePROGRAF proglašen za najbolji štampač fotografija

Kompanija Canon Europe, svetski lider u rešenjima slike, objavila je da je model imagePROGRAF iPF8300 dobio priznanje Evropske asocijacije digitalne štampe kao „Najbolji štampač fotografija u 2011“, na ceremoniji održanoj u okviru FESPA Digital. EDP Asocijacija okuplja izdavače vodećih evropskih magazina posvećenih digitalnoj štampi i zastupa čitalaštvo od preko milion profesionalnih grafičkih umetnika iz 18 zemalja.

EDPA je pohvalila iPF8300 zbog 12-bojnog seta mastila i obogaćene skale nijansi, kao i zbog mogućnosti njegove višenamenske komercijalne upotrebe.

„Oduševljeni smo što je imagePROGRAF iPF8300, čija popularnost raste na fotografskom i produkcijskom tržištu, osvojio ovu nagradu. Inovativne tehnologije digitalne slike i mastila primenjene u ovom modelu, ključne su za štampače velikih formata izuzetnog kvaliteta, sa najbogatijom skalom nijansi do sada. Zahvaljujući tome korisnici mogu u potpunosti da iskoriste nove poslovne mogućnosti na polju velikih formata“, izjavio je Juiči Mijano, direktor rešenja velikih formata, Canon Europe.

Na postojećem tržištu štampe velikih formata imagePROGRAF iPF8300 ističe se najkvalitetnijim učinkom. Zahvaljujući 12-bojnom sistemu pigmentnih mastila LUCIA EX i inovativnoj tehnologiji štampe, kojima se proizvode printovi povećane preciznosti i bogatije skale nijansi, ispunjen je zahtev profesionalnih korisnika za prefinjenim kvalitetom štampe.

Leave a Reply