PC računari

Canonov ScanFront SDK omogućava prilagođene opcije mrežnog skeniranja

Kompanija Canon Europe, svetski lider u tehnologijama za digitalizaciju slika, najavila je lansiranje paketa za razvoj softvera (Software Development Kit – SDK) za svoje vodeće mrežne skenere ScanFront 220/220P. Dostupna su dva nivoa ovog SDK paketa za nezavisne dobavljače softvera (ISV) – „Alat za prilagođavanje korisničkog interfejsa“ (User Interface Customisation Tool) i „Ugradni SDK“ (Add-in SDK).

Alatom za prilagođavanje korisničkog interfejsa, korisnici koji se bave razvojem softvera mogu brzo i jednostavno da naprave brendiran ili namenski prilagođen izgled na ekranu ScanFront skenera, na primer, dodavanjem logotipa ili korporativnih boja kompanije krajnjeg korisnika. Mogućnost pružanja tog nivoa personalizacije je ujedno prilika za kreiranje jedinstvenih ponuda klijentima uz prodaju vrhunskih Canon mrežnih skenera, čime se ostvaruje bolja diferencijacija na tržištu.

Novi Ugradni SDK alat omogućava nezavisnim dobavljačima softvera da razviju sopstvena jedinstvena rešenja za skeniranje koja poboljšavaju postojeću funkcionalnost skenera ScanFront 220/220P. To može da podrazumeva i kreiranje namenski prilagođenih i jedinstvenih procesa prijavljivanja na uređaj, ili dodavanje mogućnosti za skeniranje ključnih meta-podataka za lakšu integraciju sa korporativnim sistemima za upravljanje sadržajima (Enterprise Content Management – ECM).

Izuzetno kompaktni mrežni kolor skeneri ScanFront 220/220P povećavaju efikasnost i smanjuju operativne troškove brzim, sigurnim i jednostavnim skeniranjem i distribucijom dokumenata. Softverska rešenja na tržištu sada se mogu integrisati sa Canon mrežnim skenerima ScanFront 220/220P kroz SDK, čime se većem broju korisnika omogućava da imaju koristi od povećane efikasnosti na radnom mestu.

SDK paket za razvoj softvera je sada besplatno dostupan licenciranim dobavljačima softvera kroz program Canon’s Business Solutions Developer Programme (BSDP), koji pruža alate i tehničke resurse neophodne za razvoj rešenja za Canon uređaje iz poslovnog domena.

Leave a Reply