PC računari

Canon CanoScan LiDE 110 ravni skener

CanoScan LiDE 110 predstavlja osnovni model LiDE skenera poseduje EZ tastere za jednostavno korišćenje funkcija automatskog skeniranja, kopiranja, skeniranja u e-poštu i pravljenja PDF dokumenta. Jednostavna upotreba je unapređena režimom za automatsko skeniranje i funkcijom uklanjanja prašine i ogrebotina.

CanoScan LiDE 110 skener pokriva sve potrebe skeniranja fotografija i dokumenata zahvaljujući impresivnoj rezoluciji od 2400 x 4800 tpi. Skenirane fotografije poseduju visok nivo detalja zahvaljujući unutrašnjoj 48-bitnoj dubini boja. Senzor slike i valjak su iste širine, čime se obezbeđuje oštra i jasna reprodukcija svih fotografija. Poseduje izuzetno kompaktan, moderan dizajn koji ga čini dobrodošlim dodatkom u svakom domu. Integrisani dizajn poklopca omogućava skeniranje svih tipova dokumenata, kao što su knjige, bez kompromisa po pitanju estetike.

LiDE 110 olakšava obavljanje svih zadataka zahvaljujući tome što poseduje 4 tastera za upravljanje jednim dodirom. Taster za automatsko skeniranje (Auto Scan) omogućava automatsko prepoznavanje tipa originala i skeniranje fotografija i dokumenata jednim klikom. Tasteri za kopiranje, skeniranje u e-poštu i pravljenje PDF dokumenata čine obavljanje zadataka podjednako jednostavnim.

Uklanjanje prašine i ogrebotina je dostupno za fotografije, što omogućava da popravite i poboljšate slike. Ovim se automatski smanjuje količina prašine i ogrebotina, a pomaže i prilikom vraćanja izbledele boje na starim fotografijama. Auto Document Fix je tehnologija koja omogućava odvojeno poboljšavanje teksta, grafike i slika na skeniranim dokumentima. U ostale funkcije koje štede vreme spadaju Auto Photo Fix II i Solution Menu EX.

Osnovne karakteristike

  • Rezolucija od 2400×4800 tpi i 48-bitne boje
  • A4 skeniranje u rezoluciji 300 tpi za 16 sekundi
  • 4 EZ tastera za automatsko skeniranje, kopiranje, skeniranje u e-poštu i pravljenje PDF dokumenata
  • Intuitivna funkcija uklanjanja prašine i ogrebotina sa fotografija
  • Režim automatskog skeniranja: jednostavno skeniranje i čuvanje

Leave a Reply