PC računari

CanoScan LiDE 210 ravni skener

Ovaj LiDE skener poseduje rezoluciju od 4800 tpi i postolje za vertikalno skeniranje koje omogućava izuzetnu uštedu prostora na stolu. Jednostavna upotreba je unapređena režimom za automatsko skeniranje i funkcijom uklanjanja prašine i ogrebotina. Jednostavno skenirajte fotografije i dokumente zahvaljujući rezoluciji od 4800 x 4800 tpi. Skenirane fotografije poseduju izvanredan nivo detalja zahvaljujući unutrašnjoj 48-bitnoj dubini boja. Senzor slike i valjak su iste širine, čime se obezbeđuje precizna i kvalitetna reprodukcija svih fotografija.

Brzo A4 skeniranje, što podrazumeva skeniranje dokumenata u rezoluciji 300 tpi za samo 10 sekundi. Ovaj skener poseduje izuzetno kompaktan, moderan dizajn koji ga čini dobrodošlim dodatkom u svakom domu. Postolje za vertikalno skeniranje obezbeđuje veliku uštedu prostora na stolu. Integrisani dizajn poklopca omogućava skeniranje svih tipova dokumenata, kao što su knjige, bez kompromisa po pitanju estetike.

CanoScan LiDE 210 olakšava obavljanje svih zadataka zahvaljujući tome što poseduje 5 tastera za upravljanje jednim dodirom. Taster za automatsko skeniranje (Auto Scan) omogućava automatsko prepoznavanje tipa originala i skeniranje fotografija i dokumenata jednim klikom. Tasteri za kopiranje, skeniranje u e-poštu i dva tastera za pravljenje PDF dokumenata čine obavljanje zadataka podjednako jednostavnim.

Uklanjanje prašine i ogrebotina je dostupno za fotografije, što omogućava da popravite i poboljšate slike. Ovim se automatski smanjuje količina prašine i ogrebotina, a pomaže i prilikom vraćanja izbledele boje na starim fotografijama.
Auto Document Fix je tehnologija koja omogućava odvojeno poboljšavanje teksta, grafike i slika na skeniranim dokumentima.
U ostale funkcije koje štede vreme spadaju Auto Photo Fix II i Solution Menu EX.

CanoScan LiDE 210 se napaja i povezuje pomoću jednog USB kabla, što utiče na smanjivanje količine kablova i gužve na stolu

Leave a Reply