PC računari

Chieftec NAVITAS serija napajanja

Kompanija Chieftec predstavila je novu seriju napajanja oznake NAVITAS. Radi se o energetski najefikasnijoj seriji napajanja ovog proizvođača koja nudi performanse najsnažnijih rešenja po izuzetno pristupačnim cenama. Kako i kod ostalih tako i kod ove serije napajanja svi dostupni modeli ispunjavaju najstrožije svestske energetske standarde.

NAVITAS napajanja su idealna kako za potrebe kućnih korisnika, entuzijasta i gejmera, tako i za ozbiljnije kancelarijske desktop računare. Ova serija napajanja konkretno nudi energetsku efikasnost koja ide i do 90% čime ne samo da korisnik dobija na uštedi struje nego se maksimalno čuva i životna sredina, što je aspekt o kom Chieftec posebno vodi računa.

navitas

NAVITAS serija napajanja dostupna je kroz modele od 650W, 750W, 850W, 1000W i 1250W. Svih pet napajanja prati aktuelne ATX 2.3 specifikacije i podržava novu Intel Haswell tehnologiju. Poseduju inteligentan sistem za organizovanje kablova koji pruža bolju cirkulaciju vazduha unutar kućišta, čak i kada se NAVITAS napajanja instaliraju u manja kućišta.

Sva NAVITAS napajanja opremljena su 12V SINGLE RAIL tehnologijom u cilju postizanja maksimalne energetske efikasnosti. Velika prednost ovih napajanja krije se i u lepo optimizovanom ventilatoru (140mm) zahvaljujući kom se i pri maksimalnom broju obrtaja (1500rpm) proizvodi minimalan stepen buke.

Leave a Reply