PC računari

com-4T & Cisco Physical Security rešenja na Cisco Expo konferenciji

com-4T, partner jubilarne desete Cisco Expo konferencije, predstavio je Cisco rešenja za video nadzor i kontrolu fizičkog pristupa, kroz koju se prožimala ideja stvaranja integrisanog i konvergentnog okruženja, unapređenja mreže kao platforme i zaštita investicija.
Tokom predavanja se govorilo o proizvodima, scenarijima primene, prilagođavanju sa postojećim sistemima video nadzora, kao i o jednostavnoj migraciji sa analognog i digitalnog na potpuni IP prenos i korišćenju IP mreže kao platforme za kontrolu fizičkog pristupa, a sve sa ciljem kolaboracije između IT sistema i sistema fizičke bezbednosti.

com-4T je omogućio svim posetiocima da, u toku trajanja Cisco Expo konferencije, na njihovom štandu testiraju Cisco tehnologije koje su po prvi put predstavljene u Srbiji. Posetioci su imali prilike da vide uživo konvergentno rešenje za fizičku bezbednost i zaštitu primenom Cisco tehnologija fizičke kontrole pristupa, video nadzora i komunikacija, kao i kolaboraciju sa postojećim sistemima bezbednosti.

Leave a Reply