PC računari

CPU unapređuje svoj trening centar korišćenjem Epsonovog projektora ultra-kratkog dometa

U prostorijama kompanije CPU koja je Microsoft partner godine 2012 u Srbiji i najsavremeniji testing i školski centar, održana je demonstracija praktične primene Epsonovog projektora ultra-kratkog dometa koji omogućava edukativnim ustanovama i trening centrima daleko viši nivo interaktivnosti zahvaljujući velikom broju korisnih alata za prezentovanje sadržaja.

Ivana Kokalović, regionalna menadžerka kompanije Epson za Srbiju i Crnu Goru, izjavila je: “Veliko nam je zadovoljstvo da na praktičnom primeru vidimo kako Epson projektori ultra-kratkog dometa pronalaze put do modernih okruženja za učenje. Kompanija CPU predstavlja oličenje savremenog trening centra koji nastoji da podigne kvalitet predavanja na viši nivo i veoma smo ponosni što je upravo model EB-485Wi sastavni deo njihove sale za prezentaciju.”

Projektori ultra-kratkog dometa namenjeni su obrazovnim ustanovama, ali i firmama i institucijama koje imaju potrebu da primene interaktivni način učenja.

“Epsonov EB-485Wi projektor ultra-kratkog dometa predstavlja veoma koristan alat za edukaciju koji pomaže našim predavačima da jednostavno upravljaju sadržajima koje prezentuju. Sa ovim projektorom svi polaznici naših kurseva na lak i vizuelno atraktivan način dobijaju nova znanja i informacije”, izjavio je Ljubomir Ivaniš, predavač i edukacioni konsultant trening centra CPU.

Glavne karakteristike modela  EB-485Wi

–       Potpuna interaktivnost do samih ivica projektovane slike. Ovaj projektor ultra-kratkog dometa može projektovati sliku veličine 100 inča/ 203cm sa udaljenosti od samo 47cm.

–       EB-485Wi čini svaku površinu interaktivnom i dolazi u paketu sa dve digitalne olovke koje se mogu koristiti simultano, uključenim softverom i nosačem za zid.

–       Mogućnost interaktivnog podvlačenja prezentacija bez potrebe za povezivanjem sa računarom.

–       Jednostavna instalacija i kontrola sadržaja

–       Epsonova 3LCD tehnologija obezbeđuje kvalitetne slike, prirodne boje i intenzivne crne nijanse čak i na dnevnoj svetlosti.

Leave a Reply