amd-radeon
PC računari

“Crysis 3” video igra u okviru AMD Gaming Evolved programa

AMD Gaming Evolved oslobađa punu snagu AMD Radeon HD 7970 GHz Edition grafike

 AMD  je objavio lansiranje veoma isčekivane “Crysis 3” video igre u okviru  svog Gaming Evolved programa. Blisko sarađujući sa Crytek-om, elitni AMD-ovi inžinjeri optimizovali su “Crysis 3” kako bi omogućili neverovatne performanse na AMD Radeon™ grafičkim karticama, pokretanim višestruko nagrađivanom AMD Graphics Core Next (GCN) arhitekturom. AMD/Crytek alijansa akceleriše “Crysis 3” pomoću najbrže na svetu grafičke procesorske jedinice (GPU), AMD Radeon 7970 GHz Edition. Ovo obaveštenje dolazi samo dve nedelje posle lansiranja veoma-hvaljenog AMD-ovog “Never Settle: Reloaded” paketa.

amd-radeon

“‘Crysis 3’ je dizajniran i optimizovan za igranje na AMD Radeon grafici. Ni jedan drugi GPU ne pruža takvo vizuelno iskustvo niti takav skup sposobnosti naredne-generacije kao što to nudi AMD Radeon grafika,” kaže Met Skiner (Matt Skynner), korporativni potpredsednik i generalni menadžer, AMD Grafike“ Naša bliska saradnja sa Crytek-om znači da je robustna AMD GNC arhitektura u potpunosti iskorišćena od strane ‘Crysis 3’ programskog koda. Mi smo sebi za cilj postavili pružanje najboljeg mogućeg igračkog iskustva za entuzijaste, i iskreno mi smo to i postigli kroz Gaming Evolved program. Najbolji način da u njemu uživate je kroz ‘Never Settle Reloaded’ paket.”

“Za pružanje hiper-realističnog iskustvo, ni jedan drugi PC igrački naslov ne zahteva veće performanse od grafičkog procesora nego što to zahteva ‘Crysis 3,’” kaže Ševat Jerli (Cevat Yerli), CEO i predsednik Crytek-a.  “Odabirom AMD Radeon grafike, igrači su u prilici da dožive zaprepašćujuće vizuelno iskustvo koje pruža ‘Crysis 3’, čak i kada su sva setovanja postavljena na maksimum. Lansiranje ‘Crysis-a 3’ je samo početak uzbudljivog odnosa sa AMD-om i njihovim Gaming Evolved programom, koji će pomoći i budući razvoj CryEngine™ baziranih naslova. Zajedno, AMD i Crytek će pomoći u redefinisanju PC igračke industrije.

“Never Settle Reloaded” Aktivacija

Kuponi za “Crysis 3” uključeni u AMD Radeon “Never Settle: Reloaded” paket se dobijaju od strane prodavaca kada kupac kupi neku od AMD Radeon HD 7900 Serije baziranih grafičkih kartica, i mogu biti aktivirani na AMD-ovom portalu za aktivacije [ii].

 

Leave a Reply