d11-600x385
PC računari

D-Link Cloud Gigabit Router N600 (DIR-845L)

D-Link predstavlja dualband ruter  as ugrađenom SmartBeam™ tehnologijom za povećanu efikasnost pri ostvarenju kvalitetne bežične mreže, neprekidive jačine signala i brzine veze

D-Link na tržištu predstavlja svoj dugoočekivani dualband ruter iz SmartBeam™ porodice uređaja: Cloud Gigabit Router N600 (DIR-845L).

d11-600x385

Naime, u ruter je ugrađena već proverena i priznata SmartBeamTM tehnologija osigurava korisnicima najbolju moguću povezanost na mrežu. Zahvaljujući šest ugrađenih antena koje se automatski  prilagođavaju, jačina bežičnog signala se poboljšava prema potrebi, u zavisnosti od područja (prostorija) do kojih uobičajeni mrežni uređaji ne mogu ”potegnuti” kao što su sobe na spratu, zadnje i udaljene prostorije i slično.

Ova tehnologija osigurava korisnicima da ostvare najbolju moguću povezanost u određenom trenutku, prema potrebi, kao što je na primer slučaj kod važnog nesmetanog i neprekidivog povezivanja prilikom streaminga (preuzimanja) filmova sa Interneta ili kod igranja igrica online.

Novi gigabitni Cloud ruter N600 (DIR-845L) dolazi s dualband tehnologijom čime je korisnicima omogućeno da koriste “2 in 1”- dve bežične mreže u jednom uređaju. To u praksi znači da korisnici mogu koristiti 2.4GHz frekvencijski kanal za proveru e-pošte ili surfovanje Internetom dok im je za  streaming sadržaja visoke rezolucijekao što su video sadržaji, bez prekidanja, na raspolaganju 5GHz frekvencijski kanal.

Leave a Reply