dlink
PC računari

D-Link DCR-7513 IP kamera za HD snimke

Spoljna kamera unapređuje mreže za IP nadzor dinamičkom tehnologijom preciznih sočiva širokog opsega

D-Link je lansirao kameru za celodnevni spoljni nadzor koja fino balansira različite svetlosne uslove. Ova HD kamera koristi kombinaciju Precision-Iris (P-Iris) sočiva i dinamičku tehnologiju širokog opsega (WDR – Wide Dynamic Range Technology) kako bi se poboljšalo svetlo, a redukovale siluete i “wash-out” efekat. Ovim automatizavanim poboljšavanjem slike prevazilaze se teškoće u vezi sa snimanjem aktivnosti u prostorima sa velikom dubinom, kao što su dugački hodnici i parkovi, kao i prostori sa mnoštvom prozora ili nejednakim osvetljenjem. Viša definicija, preciznost i izražajnost slike unapređuju kvalitet informacija koje se dobijaju sa snimaka kao i bezbednost.

dlink

Komentarišući izlazak nove Full HD WDR mrežne kamere za dnevno i noćno snimanje (DCR-7513), Tvrtko Ljubić, Area Manager u D-Link Adria, istakao je:

“IP nadzor je suštinski važan u čitavom nizu poslova, a svi objekti i okruženje u kojima se oni odvijaju nisu isti. Naša najnovija WDR kamera pruža objektima različitih namena, uključujući izloge, hotele, teretane i saune, rešenja za nadzor i dizajnirana je u skladu sa potrebama njihovih radnih okruženja. D-Link nastoji da donese najnovija tehnološka dostignuća poslovnim objektima svih veličina, na najjednostavniji način za postavljanje, integrisanje i upravljanje.” P-Iris tehnologija je ključ za snimanje fotografija vrhunskog kvaliteta, jasnih i velike dubine obuhvata. Senzori u kameri konstantno prate svetlosne uslove, a motori u kameri shodno tome podešavaju sočiva.

DCS-7513 može da snima i 24 časa dnevno do 30 metara daljine u potpunom mraku. Infra-crveni filteri prilagođavaju se najvećoj dostupnoj svetlosti, a IR LED-ovi osvetljavaju oblast koja se snima kada je mrak.

Kao i sve ostale kamere iz D-Link porodice, i DCS-7513 je zasnovana na IP protokolu, što omogućuje firmama da ih brzo instaliraju i jednostavno upravljaju njima u sklopu mreže za video nadzor. Ovlašćena lica mogu jednostavno da pregledaju snimke sa bilo kog mesta u realnom vremenu, posredstvom mobilnih uređaja.

D-Linkov IP komplet za video nadzor uključuje širok spektar kamera, mrežne video rekordere i softver za upravljanje video snimcima, kojim se kompanijama pomaže da koordiniraju snimcima sa različitih jedinica.

Leave a Reply