2 DCS2332LA1Image L SideRight
PC računari

D-Link DCS-2332L Cloud kamera za spoljni kućni nadzor

D-Link je predstavio bežičnu spoljnu kameru sa integrisanom cloud tehnologijom, idealnu za vlasnike kuća koji žele da nadgledaju svoju nekretninu ili posetioce koji im dolaze.

HD Wireless Outdoor Cloud Camera (DCS-2332L), je poslednji član porodice kamera namenjenih kućnim korisnicima. Sadrži mydlink™ Cloud Service funkcionalnost za lako upravljanje kamerom i pristup live video feed-u sa bilo kog kompjutera povezanog na internet, smartfona ili tableta koji pokreće iOS ili Android.

Tvrtko Ljubić, Area manager, kompanije D-Link Adria, je izjavio: “Odgovor na potražnju korisnika da zaštite svoju imovinu je doveo do toga da predstavimo novu kameru za spoljni nadzor. HD kvalitet slike i detalji, zajedno sa bogatstvom karakteristika za spoljno nadgledanje tokom čitavog dana, čini našu kameru za spoljni nadzor idealnim rešenjem za vlasnike kuća koji žele duševni mir po povoljnoj ceni. Dodatno, odgovorili smo i na potrebe korisnika tableta ili smartfona nudeći lagan nadzor korisnicima kroz integraciju kamere sa našim mydlink™ Cloud uslugama.”

Bežična veza čini kameru za spoljni nadzor idealnom za ona mesta gde je strujni priključak dostupan ali gde bi postavljanje mrežnog kabla bilo otežano ili ružno.

Specijalno napravljena za spoljnu upotrebu, HD Wireless Outdoor Cloud kamera ima IP65 zaštitu od vremenskih neprilika, koja je štiti od prašine i uticaja blagog pritiska vode kao što je kiša.

2 DCS2332LA1Image L SideRight

Kvalitet slike visoke definicije i detaljnost je omogućena zahvaljujući 1MP CMOS senzoru koji daje 720p HD video čistinu slike i omogućava da su svi detalji oštri. Integrisanje noćnog snimanja i PIR tehnologije pokreta, čini ovu kameru savršenim rešenjem za video nadzor tokom celog dana, snima sve pokrete i izveštava 24/7 vlasnike kuća kada je pokret detektovan. Sadrži mikrofon i zvučnik za dvosmernu komunikaciju (half-duplex), za kućne korisnike koji žele dodatni benefit za celokupni sistem.

Dodatno, kako bi bila u mogućnosti da snimi slike i priključenom mrežnom video rekorderu (NVR), kamera takođe ima micro-SD slot* za snimanje bez potrebe PC-a ili nekog mrežnog uređaja. Ovo može da predstavlja idealno lokalno rešenje za skladištenje ili da se sagleda i kao back-up u slučaju otkaza mreže.

Jedinstveni D-Linkov Zero Configuration set-up dozvoljava korisnicima da inteligentno konfigurišu i sinhronizuju kamere automatski kada su priključene na D-Link Cloud ruter. Ovakvo dodavanje kamere na kućnu mrežu postaje lak i trenutni posao.

Kamera takođe ispunjava potrebe vlasnika malih preduzeća koji žele da nadgledaju okolinu i ulaz u njihovu zgradu kroz IP video nadzor po odličnoj ceni.

Leave a Reply