PC računari

D-link DIR-505 ruter za poneti

Ukoliko imate problema sa kvalitetom internet signala u stanu, kući ili kancelariji, evo jednog zanimljivog malog rutera iz kompanije D-Link koji to reševa za par sekundi.

Njegova oznaka je DIR-505 i zahvaljujući svojim malim dimenzijama i težini lako ga možeš poneti sa sobom. Funkcioniše tako što mu dovedeš izvor internet signala (bilo ADSL ili kablovskog tipa), a on isti učini bežičnim i dostupnim u svakom delu tvog doma.

Pored toga što dobijaš vrhunski internet DIR-505 ti omogućava i lako deljenje (šerovanje) sadržaja u mreži sa najrazličitijim gedžetima (mobilni telefoni, tablet računari…) bez obzira na to koju platformu koriste. Poseduje i jedan slobodan USB port preko kog možeš povezati štampač ili eksterni hard drajv i iste učiniti dostupnim svima koji dele mrežu preko ovog rutera.

Sjajna stvar kod ovog malog rutera je i što ne traži neka posebna podešavanja, kao i što se lako održava, pa oko njega nećeš imati puno posla. Možeš ga korisiti svuda gde postoji neki “kablovski” izvor internet signala i gde je potrebno brzo i lako podeliti veliku količinu podataka u mreži. Za ono što nudi cena mu je više nego privlačna.

2 thoughts on “D-link DIR-505 ruter za poneti

  1. Aca

    Не тражи додатна подешавања али таква му је и безбедност. Што је брзо, то је кусо.

Leave a Reply