PC računari

D-Link DIR-645 ruter

Za maksimalno uživanje u modernim igricama pored snažnog hardvera potreban je i kvalitetan internet naročito ako igrate neke zahtevne online igrice gde se prenosi veliki broj paketa u sekundi.

Sa druge strane vaša sestra ne može bez svakodnevnih video poziva, a roditelji jako često posao znaju da donesu kući pa je i njima potrebna stabilna internet veza. U tom slučaju preporučujemo vam da razmislite o kupovini DIR-645 rutera kompanije D-Link koji paralelno može da oplužuje više korisnika i pritom za sve obezbedi kvalitetne konekcije.

DIR-645 predstavlja najneobičniji ruter na tržištu koji vizuelno podseća na tubu. Dizajniran je za primenu u kući, ali se može koristiti i u manjim kancelarijama. Njegovu osnovu čini nekoliko sjajnih inovacija, među kojima se u prvi plan ističe SmartBeam tehnologija koja funkcioniše tako što prati jačinu signala svih WiFi uređaja u blizini i prilagđova im se kako bi se postigle maksimalne brzine prenosa i dobilo na punom kvalitetu signala.

DIR-645 poseduje šest inteligentnih antena koje zapravo čine suštinu SmartBeam tehnologije i zahvaljujući njima dobija se konstantna i pouzdana veza. Pored toga ovaj ruter poseduje čip za prioritetizaciju saobraća pa sa njim nemstano može funkcionisati više zahtevnih internet konkecija (igranje online igrica, video pozivi, skidanje filmova i muzike…).

Od ostalih prednosti krajnjim korisnicima će svakako najinteresantnija biti DLAN podrška za deljenje multimedijalnih sadržaja, kao i SharePort tehnologija preko kojoj se na mrežu može povezati veći broj eksternih uređaja. Za kraj ostaje da kažemo još da je DIR-645 napravljen u Green tehnologiji i da podržava najstrožije ekološke standarde.
Cena (sa PDV-om): oko 9.000,00 dinara
Kontakt: D-Link

Leave a Reply