PC računari

D-link DNS-320L – Multifunkcionalni čuvar podataka

D-Link je jedan od najvećih proizvođača mrežne opreme na svetu i u svojoj ponudi pored odličnih rutera ima i zanimljive mrežne storidže na koje možete skladištiti gigabajte i gigabajte podataka. Jedan od njih nosi oznaku DNS-320L i od sličnih rešenja na tržištu se izdvaja po veoma atraktivnom dizajnu i odličnim radnim karakteristikama.

DNS-320L je dobitnik brojnih nagrada u različitim kategorijama, a svakako najvažnija je ona vezana za vizuelni identitet od strane Red Dot kompanije.

D-Link DNS-320L proizvodi bez hard diskova ili u varijantama sa čvrstim diskovima ukopnog kapaciteta 1TB ili 2TB. Lako se povezuje sa računarima i još jednostavnije konfiguriše na mreži, a ono što ga čini posebnim je i mogućnost da preko njega povežete štampač ili neke druge eksterne uređaje.

Pored jednostavnog skladištenja podataka, DNS-320L vam nudi i mogućnost da iste delite sa drugim korisnicima u mreži, a podjednako ga možete koristiti i u poslovnom i u kućnom okruženju. Ne zahteva ni neko posebno održavanje i cenovno je korektno pozicioniran na tržištu.

Leave a Reply