DWR-921
PC računari

D-Link LTE ruterom pristup 4G internetu na više uređaja

D-Link je predstavio svoj revolucionarni 4G LTE ruter koji će omogućiti pretplatnicima  4G da dele svoje mobilne veze za prenos podataka kako bi obezbedili povezivanje sa više uređaja.

Novi D-Linkov 4G LTE ruter (DWR-921) pružiće alternativu korisnicima koji nemaju brzi internet preko fiksnog telefona; jednostavno, pokretne kancelarije i manja preduzeća sada mogu da implementiraju bezbedno internet rešenje na svoje postojeće linije fiksne telefonije sa 4G kao automatskom back-up konekcijom.

DWR-921

Tvrtko Ljubičić, Area Manager u D-Link Adria, izjavio je: „Sa sve većim brojem mobilnih operatera koji počinju da nude usluge 4G, ovo je važan razvoj koji dozvoljava korisnicima mobilnih uređaja da dođu do najbolje moguće internet konekcije. Brz pristup on-line servisima i sadržajima koji su pohranjeni u Cloud-u (na internetu) postaje sastavni deo svakodnevice. Iz rog razloga D-Link konstantno traži načine da pomogne ljudima da se više povezuju.“

„4G LTE ruter će doneti brže povezivanje jednim i dodatne back-up opcije drugim kategorijama korisnika. Namera je da ovaj uređaj pomogne klijentima da maksimiziraju svoje 4G pretplate kao i da poboljšaju svoje konekcije sa drugim ljudima, sadržajem i uslugama.“

D-Link 4G LTE ruter može jednostavno da se podesi da radi kod svih najvećih 4G mobilnih operatera. Jednostavno ubacite svoju 4G SIM karticu i odaberite svog mobilnog operatera u Setup Wizardu. Wireless N i built-in Eternet mrežna povezivnost dozvoljava povezivanje na internet većem broju uređaja, bez obaveze da se ti dodatni uređaji registruju kod operatera.

LTE ruter je snabdeven najnovijim bezbednosnim dodacima, kojima se sprečava neovlašćeno korišćenje internet veze, što ga čini pogodnim rešenjem za biznis korisnike. Sposobnost implementacije 4G povezivosti kao alternative uslugama fiksne telefonije je jedinstvena strategija upravljanja rizikom malih preduzeća.

LTE, što je, zapravo, skraćenica od engleskih reči Long-term evolution (dugoročna evolucija) predstavlja  standard za brzi bežični prenos podataka između mobilnih telefona i računara.

Leave a Reply