PC računari

Datalogic (PSC) PowerScan 7000BT

PowerScan 7000 Standard Range Linear Imaging Scanner (SRI) je dizajniran tako da bude robustan, izdržljiv i pouzdan ručni industrijski skener. Visoke performanse skeniranja čine ga idealnim za upotrebu u magacinima i skladištima. Oklopljen i konstruisan tako da štiti sve tačke u slučaju pada sa visine do dva metra, obezbeđujući kvalitetnu zaštitu pri potresima skenera. Skener je zaštićen od prašine i vode po IP65 standardu. Radna temperatura skenera je od -20°C do 50°C. Ove performanse do sada nisu nadmašene od strane konkurentnih proizvođača skenera.

Jedinstven i inovativan Datalogic (PSC) optički dizajn omogućava skeneru neprevaziđen kvalitet skeniranja koji ne nudi nijedan drugi standardni imager. Digitalni hardver velike brzine i napredni Datalogic (PSC) algoritmi dekodiranja pružaju do 500 skeniranja u sekundi što PowerScan 7000 SRI čini najbržim industrijskim skenerom. Povezivanje baze skenera je moguće pomoću RS-232, USB, Keyboard Wedge, Wind Emulation i IBM POS interfejsom. Skener radi sa istim kablovima kao i ostali skeneri iz PowerScan serije.

Klasa 1 Bluetooth® bežične tehnologije omogućava RF domet i do 100 metara sa veoma pouzdanim performansama. Verzija 2.0 Bluetooth® bežične tehnologije eliminiše interferenciju koju najčešće prouzrokuju instalacije. PowerScan 7000BT SRI skener može da se poveže i komunicira sa različitim tipovima Bluetooth® uređaja.

Datalogic (PSC) PowerScan 7000BT se može u Srbiji nabaviti preko Service Plus-a.

Leave a Reply