DELL_ELPSM4110_Foto 2
PC računari

Dell EqualLogic PS-M4110 Blade Array sistemi od sada i u Srbiji

Kompanija Dell objavila je da su napredni Dell EqualLogic PS-M4110 Blade Array sistemi dostupni i korisnicima na srpskom tržištu. Novi EqualLogic PS-M4110 Blade Array sistemi deo su Dell-ove porodice proizvoda i rešenja konvergentne infrastrukture, koja spaja intuitivno upravljanje, otvorenu arhitekturu, fleksibilne modele dostave i kvalitetnu podršku, sa ciljem povećanja efikasnosti i kvaliteta ICT usluga u organizacijama i kompanijama.

DELL_ELPSM4110_Foto 2

EqualLogic PS-M4110 Blade Array spaja funkcionalnost poslovnih obeležja EqualLogics Array sistema unutar Dell Power Edge M1000e kućišta i na taj način korisnicima omogućava da celokupni data centar imaju u jednom kompaktnom uređaju koje olakšava upravljanje celokupnom IT infrastrukturom i operacijama. Novi EqualLogic Blade Array sistem može biti instaliran i konfigurisan za manje od jednog sata i to sa čak upola manje koraka u odnosu na konvencionalne modele.

 

Dell Blade Arrays omogućavaju automatsko uravnoteženje opterećenja pružajući optimalne performanse uz smanjenje troškova. Dizajnirani su za podršku virtualizovanih i konvergentnih okruženja za mala i srednja preduzeća. Korišćenjem Dell Force 10 tehnologije, korisnici dobijaju kompaktni, višenamenski uređaj koji smanjuje potrebu za dodatnim licencama, prostorom i kablovskom konfiguracijom, uz značajne uštede električne energije.

 

„Ključna prednost Blade Arraya sistema je kombinacija jednostavnosti korišćenja virtualizovanih i podesivih skalabilnih svojstava uz sveobuhvatni softverski model koji uključuje array softver i host softver za virtualizaciju, zaštitu podataka, kao i upravljanje performansama bez dodatnih troškova“, istakao je Robin Kuepers, rukovodilac marketing odeljenja kompanije Dell za Zapadnu Europu.

 

Blade Arrays sistemi su dizajnirani tako da podržavaju virtualizovanu okolinu, konvergenciju infrastrukture data centra, kao i potrebe za čuvanjem malih i srednjih instalacija. Blade konvergencija ujedno zahteva manje prostora, jednostavniju kablovsku konfiguraciju i na taj način smanjuje potrošnju energije.

Leave a Reply