Dell OptiPlex3011
PC računari

Dell OptiPlex 3011 All-in-One računar

Nadovezujući se na uspešnu liniju desktop računara, sigurnih za upotrebu i jednostavnih za rukovanje, kompanija Dell je predstavila novi model, OptiPlex™ 3011 all-in-one desktop računar sa tankim 20-inčnim ekranom. Savremeni dizajn računara, koji je opremljen sa VESA mounting tehnologijom i opcionim bežičnim internetom, omogućava maksimalnu uštedu prostora i izuzetno preglednu radnu površinu. Ovaj model predstavlja idealno rešenje za rad u administrativnim sistemima, bilo da je reč o kompanijama, školama ili drugim ustanovama. OptiPlex 3011 karakteriše izuzetna izdržljivosti i pouzdanost, obzirom da su njegove komponente testirane i izgrađene tako da  računar godinama nesmetano funkcioniše u različitim uslovima rada i verno služi svojim korisnicima.

 

Dell OptiPlex3011

Dell OptiPlex3011

OptiPlex 3011 dolazi na tržište sa integrisanom web kamerom, mikrofonom i slušalicama za prenos glasa preko IP protokola, kako bi korisnici mogli da se međusobno povežu i komuniciraju, što je naročito korisno za rad u kancelariji ili interaktivno učenje u obrazovnim ustanovama. Kako bi se povećala produktivnost i korisnicima prilagodio jedinstveni stil rada računara, OptiPlex 3011 poseduje karakteristike kao što su podrška za bežične tastature, interni i eksterni USB portovi i dva dodatna USB porta sa strane računara za lakši pristup.

Dell_OptiPlex3011_Foto1

OptiPlex 3011 je lak za korišćenje, kao i za kontrolu u standardnim in-band menadžment rešenjima, poput Dell KACE uređaja. Ovaj model podržava i softver za zaštitu i kodiranje kompanije Dell, koji omogućava pouzdanu zaštitu podataka sa uređaja na cloud servis. Pored toga, novi OptiPlex 3011 poseduje Dell Desktop Cloud funkciju, koja je zasnovana na virtualnoj Dell Wyse WSM tehologiji. Uz ovu funkciju, mogućnosti OptiPlex 3011 računara se mogu deliti na više virtuelnih korisnika u izuzetno bezbednom okruženju sa centralizovanim upravljanjem i memorijom, uz isti izgled, performanse, osećaj i funkcije tradicionalnog računara.

Dell OptiPlex desktop računari su projektovani tako da poštuju i vode računa o zaštiti životne sredine uz specijalno dizajnirano reciklirano kućište, kao i energetski efikasne opcije napajanja.

Leave a Reply