asus-rog
PC računari

Demonstracija “overkloking” moći: ASUS ROG Maximus VI Extreme

Sa deset od jedanaest pobeda dominirala je na Intel® i Corsair® Computex OC glavnom takmičenju i postavila osam novih rekorda u performansama

ASUS je danas objavio da je matična ploča Republic of Gamers Maximus VI Extreme, bazirana na Intel® Z87 čipsetu, postigla fantastičan rezultat uz stopu uspešnosti od 91% na overkloking samitu održanom tokom Computex Taipei 2013 sajma, čiji su sponzori bili Intel® i Corsair®. Uz to, ova ploča je postavila osam svetskih rekorda u performansama na zasebnom okupljanju koje se održalo u centrali ASUS kompanije a, sveto samo par dana od zvaničnog predstavljanja modela.

asus-rog

Deset od jedanaest pobeda na Intel® i Corsair® Computex OC takmičenju

U takmičenju sa najboljim overkloking matičnim pločama raznih brendova, Maximus VI Extreme je osvojila deset od jedanaest mesta (odnosno 91%) na Intel® i Corsair® Computex OC takmičenjima. Više detalja možete pronaći na linku:http://rog.asus.com/236692013/overclocking/total-domination-team-asus-maximus-vi-extreme-overclocking-champions/

Osam svetskih rekorda

Još jednom, ASUS i Republic of Gamers (ROG) su pokazali da su posvećeni kvalitetnom overklokingu i projektuju matične ploče baš za to. Uz pomoć Maximus VI Extreme modela i najbržeg Intel® Core™ i7 procesora, overkloker Mad222 je postigao brzinu blizu 7.1GHz. Uz to, ova ploča je zabeležila rezultat sa četiri DDR3 DIMM memorije klokovane na impresivnih 3957MHz, što predstavlja najbrže četiri DIMM DDR3 memorije na bilo kojoj Z87 ploči u tom trenutku.

Pored toga, postignuto je još šest novih svetskih rekorda, uključujući PiFast, SuperPi 32M, 3DMark01, 3DMark05, 3DMark06, i AquaMark3. ASUS je pozvao poznate overklokere u svoje sedište da u saradnji sa, sada već legendama overklokinga i članovima ROG tima kome pripadaju Andre Yang, Shamino, i TL, postave ove nove rekorde. Među gostima su se našli: Christian Ney, Fredyama, Hazzan, Slamms, Smoke, Sofos1990, i Youngpro. Performans je održan 10-13. juna, nakon završetka Computex Taipei 2013 sajma.

Maximus VI Extreme

U skladu sa dugom tradicijom postavljanja svetskih rekorda, Maximus VI Extreme donosi najnoviji ASUS ROG dizajn i inženjersko znanje. Uz, sada već standardne, komponente najvišeg kvaliteta koje sa lakoćom mogu podneti čak i najzahtevniji takmičarski overkloking i overvolting, Maximus VI Extreme dolazi sa inovativnom interno/eksternom konzolom za overkloking i monitoring nazvanom OC Panel, Extreme Engine Digi+ III digitalnom kontrolom napajanja, kao i mPCIe II Combo sa ugrađenim 802.11ac Wi-Fi standardom, Bluetooth 4.0, i podrškom za NGFF ultra-tanke SSD-ove koji su sve češće izbor najvatrenijih overklokera.

DOSTUPNOST & CENA

Dostupnost i cena mogu varirati u zavisnosti od lokacije. Za više informacija kontaktirajte vašeg lokalnog ASUS predstavnika.

Leave a Reply