PC računari

Dovado 4GR gigabitni Wireless Router sa Home Automation softverom

4GR Broadband Router je Gigabit Router za fiksnu i mobilnu broadband komunikaciju.

Koristeći 3G/CDMA USB modem pretvarate 4GR u mobilnu platformu za Internet, gde svi vaši PC-i, IP kamere i ostali IP uređaji mogu istovremeno izaći na Internet koristeći samo spoljašnji USB (Telekom Srbija, Telenor ili Orion).  Home Automation mogućnost sa Dovadom je namenjena svima, pa tako kontrola električnih uređaja u kući nikad nije bila lakša. Kroz Web, SmartPhone ili SMS i uređaj je uključen ili isključen, bez obzira gde ste.

Dovado 4GR ima ugrađen Home Automation software za TellStick USB, omogućavajući da kontrolišete električne uređaje u stanu i na poslu preko SMS-a, Web-a ili putem SmartPhone-a. Takođe, možete vaš Dovado podesiti da uključuje uređaje u zadato vreme (npr. kada je je jevtina struja). Ono što vam je potrebno je Dovado 4GR, TellStick USB, kao i odgovarajući broj utičnica.

Dovado 4 GR omogućava formiranje privatnog Gigabit Ethernet LAN-a, rutersko povezivanje na ADSL ili kablovski modem operatera, kao i najbržu Wireless mrežu po standardu 802.11n brzine 300 Mbps.

Ukoliko korisnik ima prekid na fiksnoj Internet vezi, 4GR će vezu automatski prebaciti na 3G konekciju i o tome obavestiti korisnika putem SMS poruke. Ruter se može i kontrolisati putem SMS-a.

 

Leave a Reply