PC računari

Efikasniji CTP uređaji

Screen je izbacio novu seriju B1 termalnih platesetter-a koji troše znatno manje energije i kompatibilni su sa chemistry free pločama. Serija CTP uređaja Platerite 8000N nastavlja tradiciju Screen-ove ekološke brige prilikom dizajniranja novih modela, ali donosi i povećanje kvaliteta, kao i brzine u odnosu na prošlu seriju Platerite 8000.

Kapacitet Platerite-a 8000N je 36 ploča na sat, što je povećanje brzine od 12,5% u odnosu na prethodni model, a uz to koristi 28,2% manje radne snage po ploči, što značajno umanjuje radne troškove. Spekta2 AM/FM hybrid screening omogućava kvalitet izjednačen sa rezolucijom od 650 lpi, što daje veoma detaljne rezultate bez moire-a.

Kompanija Agfa Graphics je takođe iznela danas, 28.01.10., da je izašla nova serija Avalon N8 platesetter-a. Ova druga generacija Avalon modela nosi sa sobom gotovo identične podatke povećane brzine rada, kao i uštede energije po ploči, kao i kod Screen-ove serije 8000N.

Dakle, zdrava konkurencija donosi veoma brze i efikasne promene, a korisnici dobijaju kao rezultat konkretne pogodnosti, očekujući odgovor i drugih proizvođača ctp uređaja.
Naravno, ovi modeli će biti predstavljeni na sajmu Ipex u Birmingemu ove godine u maju.

Leave a Reply