PC računari

Epson AcuLaser C1600 – velika brzina štampe uz nisku potrošnju

Kompaktni polihromatski laserski štampač naslednik je modela AcuLaser C1100. Svojom brzinom, kvalitetom i pouzdanošću, AcuLaser C1600 trebao bi zadovolji potrebe manjih firmi i privatnih korisnika.

Epson AcuLaser C1600 je kompaktan polihromatski laserski štampač kog karakterišu kvalitet i pouzdanost štampe, čime će ispuniti potrebe manjih firmii privatnih korisnika. Za svega 13 sekundi C1600 će ispisati prvu crno-belu stranicu, dok će u minuti odštampati čak 19. Takođe u jednoj minuti, odštampaće će pet stranica u boji, a za mesec dana čak do 35 hiljada stranica.

Visok kvalitet štampe garantuje i Epson AcuBrite toneri, u rezoluciji koja se penje do izvrsnih 1200 x 600 dpi. Veliki kapacitet rezervoara sa tonerom i sertifikat ENERGY STAR® garancija su niskih troškova posedovanja i korišćenja ovog uređaja.

AcuLaser C1600 „skrojen“ je za potrebe manjih firmi koje traže pouzdane štampače po pristupačnim cenama. Uređaj je jednostavan za korišćenje, a jednostavna je i zamena repro materijala – papira i tonera.

Leave a Reply