epson
PC računari

Epson dobio dve prestižne TIPA nagrade

Kompanija Epson, svetski lider u proizvodnji uređaja za prikaz slike, predstavila je svoja dva najveća doprinosa u oblasti fotografije i prikaza slike Evropi na dodeli nagrada TIPA 2012 (engl. Technical Image Press Association). Epsonovi proizvodi prepoznati od strane TIPA udruženja su Epson EH-TW9000W, koji je poneo titulu “Najboljeg foto projektora” i Epson Stylus Photo 1500W, koji je osvojio nagradu za “Najboji profesionalni foto-štapmač”. Epson je od 1997. godine do sada dobio ukupno 31 nagradu od strane TIPA udruženja za tehnologije i uređaje za prikaz slike, uključujući inkdžet štampače, mastila, skenere i projektore.

Meri MekNalti, direktorka odseka za odnose s javnošću i komunikacije u kompaniji Epson Europe, izjavila je: “Čast nam je što su nam ove godine uručene dve TIPA nagrade. Epson stalno traži nova rešenja i načine da unapredi svoje proizvode. Ovo priznanje je svedočanstvo te posvećenosti i podstiče našu rešenost da nastavimo da našim korisnicima pružamo izvanredne proizvode za prikaz slike.”

Sa istorijom dugom 21 godinu, i uz saradnju sa časopisima iz devet evropskih zemalja, kao i Australije, Kanade, Kine, SAD i Južne Afrike, TIPA je jedno od najvećih i najuticajnijih udruženja na svetskom nivou koje okuplja fotografe i foto-reportere. Svake godine urednici TIPA udruženja glasaju za najbolje proizvode u skladu sa tehnološkim trendovima na tržištu, uzimajući u obzir inovaciju, najsavremeniju tehnologiju, dizajn, lakoću korišćenja i odnos između cene i performansi proizvoda.

Informacije o proizvodima:
Epson Stylus Photo 1500W je bežični A3+ štampač sa neprevaziđenom kombinacijom udobnosti korišćenja i superiornih specifikacija za dobijanje sjajnih fotografija visokog kvaliteta. Model 1500W može štampati gotovo sa bilo kog mesta zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi konektivnosti. Ovo omogućava brzo i jednostavno štampanje sa laptopa, desktopa ili najnovije generacije mobilnih uređaja kao što je iPhone i iPad putem Epsonove iPrint aplikacije.

Epson EH-TW9000W je Full HD 3D projekor koji nudi opcije koje su jednostavne za korišćenje, uključujući Full HD bežičnu konektivnost. Ovo omogućava svim zaljubljenicima u filmove, igre i sport da uživaju u moćnom 3D iskustvu, kao i u visoko kvalitetnim 2D slikama iz udobnosti sopstvenog doma. Model EH-TW9000W predstavlja proizvod iz najviše klase Epsonovih projektora i nudi ultimativno trodimenzionalno iskustvo, sa jednako visokim vrednostima za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji, visokim odnosom kontrasta koji iznosi do 200,000:1, upotpunjen najnaprednijim tehničkim karakteristikama. Dodatno, EH-TW9000W je prvi bežični Full HD 3D projektor na tržištu koji omogućava korisnicima da projektor podese bez neuglednih kablova svuda po sobi.

Leave a Reply