Epson-EB-1400Wi
PC računari

Epson EB-1410Wi unapređuje poslovne sastanke

Serija EB-1410Wi unapređuje poslovne sastanke sa novim integrisanim interaktivnim projektorima

Kompanija Epson, svetski lider na tržištu projektora već više od 10 godina[1], sada nudi kompletno digitalno rešenje za poslovne sastanke. Modeli EB-1410Wi i EB-1400Wi kombinuju prednosti projektora, interaktivnih table i druge prezentacione opreme u jedan uređaj koji je jednostavan za korišćenje.

epson

Ovi projektori proizvode interaktivnu sliku dijagonale 100 inča i nude veliki izbor portova, unapređujući time produktivnost i smanjujući troškove instalacije s obzorm na to da eliminišu potrebu za mnogobrojnom opremom.

Napredne karateristike ovih modela dozvoljavaju korisnicima da bilo koju površinu pretvore u interaktivni ekran i podvlače bilo koju projektovanu sliku, sa velikog broja izvora: računara, kancelarijskih mreža, USB diskova[2], vizualizatora i mnogih drugih pametnih uređaja. Sa interaktivnim olovkama koje dolaze u paketu, korisnicima je u potpunosti omogućena interakcija sa računarskim softverom – na isti način kao kada bi koristili miša – kao i podvlačenje beleški sa sastanka. Po završetku sastanka, beleške se mogu sačuvatii deliti preko mreža i USB diskova2, ali i slati drugim korisnicima putem mejla.

Epson-EB-1400Wi

Ovi projektori se mogu takođe povezati sa Epsonovim multifunkcijskim poslovnim inkdžet štampačima kao što je serija WorkForcePro 4500. Korisnici mogu skenirati dokumente direktno na projektor i štampati beleške sa sastanka. Većina poslovnih štampača[3] može se takođe povezati za štampanje beleški.

Modeli EB-1410Wi i EB-1400Wi takođe koriste funkciju multi-lociranja. Ova funkcija im omogućava da razdvoje projekcione sisteme kako bi se mogli povezati na daljinu, tako da korisnici mogu deliti slike i prezentacije, kao i podvlačiti iste slike u isto vreme.

Džulija Lin, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavila je: “Ovi novi interaktivni projekcioni sistemi sa dijagonalom slike od 100 inča predstavljaju mnogo više od običnih interaktivnih projektora budući da nude kompletno digitalno rešenje za mnoge poslovne sastanke. Sa samo jednim uređajem obavlja se posao koji inače rade tri ili četiri uređaja, a poslovna okruženja imaju mogućnost da smanje ulaganja koja investiraju u dodatnu opremu i obezbede efikasnije sastanke.
Sa intuitivnim menijem na samom ekranu i jednostavnim kontrolama, ovi projekori ne iziskuju poseban trening od strane korisnika. Korisnici mogu samouvereno prezentovati svoje sadržaje korošćenjem naprednih funkcija, uz saznanje da imaju potpunu kontrolu”, dodaje Džulija.

Modeli EB-1410Wi i EB-1400Wi biće dostupni od januara 2013.

Leave a Reply