PC računari

Epson EB-S02 – pretvorite svoj dom u bioskop

Svi pravi ljubitelji sedme umetnosti znaju da gledanje filmova na velikom platnu ništa ne može da zameni, osim kvalitetnog projektora sa kojim je moguće postići identičan efekat i u kućnom okruženju. Ako spadate u grupu ljudi koja uživa u čarima bioskopa i želite da jedan deo svog doma izgleda tako, ekipa Lepota&Zdravlje Web portala vam toplo preporučuje Epson-ov EB-S02 projektor koga odlikuju male dimenzije i odličneradne karakteristike.

Ovaj projektor teži svega 2.3 kilograma i u stanju je da prikaže sliku visoke definicije (podržava 1080p) sa veoma dobro reprodukovanim pigmentima i odličnom detaljnošću. Pored projektovanja filmova odlično se pokazao i u radu sa ostalom vrstom multimedije, a može da bude i solidno rešenje za prezentacije.

EB-S02 se lako montira na najrazličitije zidne nosače i postolja i što je jako važno ne traži puno angažovanja oko održavanja. Nudi solidan broj podešavanja i lepo rešen OSD tako da će se i korisnici početnici na njemu veoma brzo snaći. Cena mu je više nego povoljna i upravo zbog nje, kao i zbog sveukupno sjajnih radnih performansi uživa veliku popularnost na tržištu i vredi svaki uložen dinar.

Leave a Reply