PC računari

Epson Full HD 3D projektori za kućni bioskop

Serija projektora EH-TW6100 nudi najsavremeniju tehnologiju po pristupačnim cenama

Epson najavljuje modele  i EEH-TW6100W, EH-TW6100 i , Full HD projektore kH-TW5910oji nude još upečatljivije 3D iskustvo za ljubitelje filmova, sporta i gejminga. Pristupačni i jednostavni za korišćenje sa jedne strane i najsavremenije opremljeni sa druge strane, ovi projektori nude:

  • Najsavremeniju Full HD konektivnost[1] (samo model EH-TW6100W)
  • Novi bežični HD transmiter sa 5 HDMI izlaza1, koji dozvoljava konekciju i sa uređajima koji nisu bežični
  • Radio Frequency (RF)[2] 3D tehnologija, koja obezbeđuje jak signal za 3D naočare
  • 3LCD tehnologija sa jednako visokim vrednostima za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji, za živopisne realistične slike
  • Konverzija iz 2D u 3D

Model EH-TW6100W projektuje Full HD sadržaj bežično1 – čak i sa žičanih uređaja, koji mogu da se povežu pomoću bežičnog HD transmitera koji dolazi sa projektorom. Ovo smanjuje broj neophodnih kablova, što instalaciju čini lakšom i urednijom.

2D HD sadržaj se može konvertovati u 3D pritiskom na dugme, dok automatska optimizacija boja, podešavanje 3D dubine i tehnologija super-rezolucije još više pojačavaju vizuelno iskustvo. Epsonova 3LCD tehnologija i jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosi i svetlosti u boji koja iznoso 2.300 lumena obezbeđuje vernu reprodukciju boja i detalja.

Medlin Kolson, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavila je: “Otkako smo ušli na tržište Full HD 3D rešenja za kućni bioskop pre godinu dana dodali smo neke nove, sjajne funkcije našim proizvodima ua kućni bioskop, kao i poboljšanje naše bežične konektivnosti. Naš novi bežični Full HD transmiter ima pet HDMI izlaza, četiri više nego prethodni modeli. Korisnici sada mogu jednostavno kontrolisati još više uređaja putem jednog daljinskog upravljača.”

Modeli EH-TW6100W i EH-TW6100 dolaze sa USB-punjivim, Radio Frequency, laganim, aktivnim 3D naočarama2, koje mogu da se koriste na udaljenosti do 10 metara od projektora.

Modeli EH-TW6100W, EH-TW6100 i EH-TW5910 biće dostupni od oktobra.

Leave a Reply