PC računari

Epson izlaže vrhunsko rešenje iz oblasti štampe velikog formata na sajmu Grafima 2012

Kompanija Epson, globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, na sajmu Grafima 2012 predstavila je izuzetno rešenje iz oblasti štampe, EPSON SureColor SC-S30610, na štandu svog partnera, kompanije Everest.

“Kao i svake godine, EPSON želi da predstavi napredna rešenja iz oblasti štampe velikog formata na sajmu Grafima 2012”, izjavio je Dragan Gajević, direktor kompanije Everest. “Smatramo da je SureColor SC-S30610 pravi predstavnik nove generacije štampača koji će definitivno naći svoje mesto u grafičkoj industriji Srbije”.

Ovo rešenje karakteriše izvanredan kvalitet štampe, profesionalna izrada i ekonomičnost, tako da je SureColor SC-S30610 namenjen svim kompanijama koje žele trenutno najnaprednije rešenje iz oblasti štampe velikih formata u Srbiji.

Glavne karakteristike modela SureColor SC-S30610:

– Kvalitetna štampa zahvaljujući novim mastilima: Nova UltraChrome GS2 mastila predstavljaju jedan od glavnih aduta modela SC-S30610. Ova mastila su bez mirisa, ne sadrže nikl i ne zahtevaju posebnu ventilaciju, što znači da se štampač može koristiti u bilo kojoj prostoriji.

– Jednostavnost korišćenja: Zahvaljujući promišljenoj izradi, ubacivanje nove rolne papira sada može obavljati jedna osoba, dok se tenzija papira može veoma lako kontorlisati i sa prednje i sa zadnje strane štampača, što vreme potrebno za podešavanje svodi na minimum.

– Veća produktivnost: štampanje velikih obima obavlja sa lakoćom, brzinom od 7.3m2/sat do 29.4m2/sat u zavisnosti od režima rada.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više informacija o ceni ovog štampača kao i o mogućnostima kupovine, molimo vas da pošaljete mail na: [email protected]

Štand kompanije Everest možete posetiti u Hali 4, na poziciji 4027.

Leave a Reply